2777
2789

شوهرم ۴ساله بیکار شده هنوزم سرکار نیست خواستیم یکار تولیدی بزاریم که کلاهبردار از اب در اومدن یه مقدار پولمون رو خوردند و اصلا شوهرم دنبالش نرفت که پولمونو بگیره

الانم سرکار نیست میگه میخوام پولمو جمع کنم تا نیسان بخرم در پولو گذاشته تو بورس همش خونس حتی مسافر کشی هم نمیره

خونوادمم میگن این مرد زندگی کن نیست ولش کن بیا و.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فامیلم همه میپرسن شوهرت چکارس وقتی میگم بیکاره همه تعجب میکنن بعضیام مسخرم میکنن چون خاستگارم بودن

یه ماه پیش باهاش حرف زدم گفتم تو که پولو گذاشتی تو بورس حداقل برو فعلا یکاری بکن تا ماشین بخری نمیره میگه من ازین کارا نمیکنم

الانم با شوهرم حرف زدم جوری که بوش میاد تا عید خبری از ماشینو کار نیست

یماه پیشم باهاش حرف زدم گفتم شدم جا مسخره یکاری کن این حرفا گف ناراحتی برو

یه روز در میان پیش دوستاشه

هر وقتم میرم خونمون خونوادم میگن اینو ول کن قهر کن بیا یه مهلت میدیم یا درست میشه یا جدا میشی

تو رو خدا بگید چکار کنم

الانم با شوهرم حرف زدم جوری که بوش میاد تا عید خبری از ماشینو کار نیست یماه پیشم باهاش حرف زدم گفتم ...

خانوادت که پشتتن خب اگه میدونی با قهر درست میشه اینکارو بکن ولی اگه فکر می‌کنی ول کنی بری بدتر میشه نکن

پدر مادرش چی؟اونا چیزی نمیگن؟برادرشوهر منم خیلی تنبله ولی جاریم همش خودشیرینی می‌کنه پیش خانوادش اون ...

بابا مامانش ازهم طلاق گرفتن

باباشم همش بهش حرف میزنه میگه کمتر برو رفیق بازی یا هی خونه میشینی برو کارکن اما شوهرم اصلا به حرفش گوش نمیده 

اخه انتظار داره باباش بهش پول بده کمکش کنه تا کاری بزاره اما باباش پولی نمیده

بابا مامانش ازهم طلاق گرفتن باباشم همش بهش حرف میزنه میگه کمتر برو رفیق بازی یا هی خونه میشینی برو ...

دقیقا مثل بردارشوهر من. پر توقع وبی اعصابه.هرچی از دهنش درمیاد بهشون میگه ولی پدرشوهرم بخاطر زن ودوتا بچش هیچی نمیگه.فقط با زبون خوش میاره تو باغ کار می‌کنه بعدم پول میده بهش.امسال هم رفتن با پول پدرشوهرم باغ خریدن و برادر شوهرم مثلا فروختش.بعد پدر شوهر یه درصدی بهش داد.دیگه میترسن بره معتاد اینا بشه