2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید نظرتونو بدونم که چکار کنم؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 29 پست
دقیقا مثل بردارشوهر من. پر توقع وبی اعصابه.هرچی از دهنش درمیاد بهشون میگه ولی پدرشوهرم بخاطر زن ودوت ...

اینم دقیقن مثل برادر شوهرتونه فقط اینکه این باباش کاری باهاش ندارع

چن وقت پیش بابا گف پس محمد کو گفتم خونه نیست رفته پیش دوستاش کلی عصبی شد گف آبرو منو تو فامیل برده امیدوارم بمیره راحت شم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا مامانش ازهم طلاق گرفتن باباشم همش بهش حرف میزنه میگه کمتر برو رفیق بازی یا هی خونه میشینی برو ...

برادرشوهر من انقد میگهههه تا راضی بشن.به زور پولو از حسابش کشید بیرون گفت بریم باغ بخریم من بفروشم بهم درصد بده خخخ پدرشوهر منم خسیییس

فکراتو بکن اگه هم بچه نداری مواظب باش نیاری

میدونی چیه شوهرم کلا اخلاقم نداره

بعد دیکه خستم کرده بی حس شدم هر کاری هم میکنه قبلا سرش دعوا میکردم الان اصلا برام مهم نیست 

همش موندم چجور بحث طلاقو بیارم وسط

برادرشوهر من انقد میگهههه تا راضی بشن.به زور پولو از حسابش کشید بیرون گفت بریم باغ بخریم من بفروشم ب ...

نه اتفاقا شوهرم اصلا به باباش نمیگه پول بده

هی تو خونه نشسته منتظر بورسه 

میدونی چیه شوهرم کلا اخلاقم نداره بعد دیکه خستم کرده بی حس شدم هر کاری هم میکنه قبلا سرش دعوا میکرد ...

بحثشو برا چی بیاری وسط؟که آمادگی داشته باشه؟اگه همه فکراتو کردی و میبینی زندگیت درست نمیشه بی سر و صدا درخواست بده.ولی فکراتو بکن اگه دوسش داری ی فرصت بده رفتار خودتو تغییر بده بلکم درست شد.کاش میدونستم جاریم چیکار کرده که شوهرش مثل موش شده پیشش

بحثشو برا چی بیاری وسط؟که آمادگی داشته باشه؟اگه همه فکراتو کردی و میبینی زندگیت درست نمیشه بی سر و ص ...

اتفاقا تو فکرمه که یواشکی درخواست طلاقو بدم کاراشو انجام بدم بقول خودش فقط بمونه امضا شوهرم

دوست داشتن دیگه بکارم نمیاد

داییم داداشم بابام میگن طلاق بگیر

شوهر من خیلی غد مغروره الان با خونوادم قهره کاره همیششه دنبال بهانس باهاشون قهر کنه

یبار یجا خوندم مردی که از زنش بدش بیاد از خونوادش دوری میکنه

اتفاقا تو فکرمه که یواشکی درخواست طلاقو بدم کاراشو انجام بدم بقول خودش فقط بمونه امضا شوهرم دوست دا ...

بگو طلاق گرفتم پشتمو خالی نکنین.خواهر شوهرمنم طلاق گرفت بعد از هشت سال دوباره با شوهرش ازدواج کرد یه بچه هم داشتن.شوهر اونم همش قهر میکرد.چون نصیحتش میکردن.الان ولی زبونشون کوتاهه چون خواهرشوهرم جوابشونو میده.ولی نمی‌دونم چرا باز عزیزم ومن وشوهرم خار تو چشمشون

اتفاقا تو فکرمه که یواشکی درخواست طلاقو بدم کاراشو انجام بدم بقول خودش فقط بمونه امضا شوهرم دوست دا ...

عزیزم بهترین هارو برات آرزو میکنم ولی هرچی شد غصه نخور وبه فکر پیشرفت تو زندگیت باش.بفکر خودت باش

بگو طلاق گرفتم پشتمو خالی نکنین.خواهر شوهرمنم طلاق گرفت بعد از هشت سال دوباره با شوهرش ازدواج کرد یه ...

دو بار تا حالا پیش خونوادش خوردم کرده هیچوقت یادم نمیره همش میکم خدایا زودی یه بهانه توپ بده دستم تا زودی ازش جدا شم

عزیزم بهترین هارو برات آرزو میکنم ولی هرچی شد غصه نخور وبه فکر پیشرفت تو زندگیت باش.بفکر خودت باش

خیلی ممنون عزیزم

تو هم با خونواده شوهرت اعصاب خودتو خراب اصل اینه شوهرت ادم خوبیه اون از همه مهمتره اونا سرگرمی بیشتر نیستن

شوهر خوب یه نعمته