2777
2789

سلام من نزدیک یک ساله وزوز گوش دارم و سرگیجه.اوایل فکر میکردم ناشی از مشکلات گوارشیمه.تازگی به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کردم ام ار آی مشکلی نداشت.حالا کلینیک گوش نوبت گرفتم تشخیص اولیه منییر بوده.میخاستم کسی اگه تجربه ای داره بهم بگه.

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنوایی شناس چی رفتی نوار گوش بگیره

آره پارسال همون اوایل بیماریم رفتم گفت سالمه.اما اون موقع سرگیحه نداشتم فقط وزوز بود

منم منییر دارم عزیزم نزدیک ده ساله با قرص کنترلش میکنم بیشتر وقتا ک هورمونام بریزه بهم دچار حمله میش ...

عزیز دلم میشه بیشتر بهم بگی.من ۲۴ ساعته سرگیجه دارم.انگار همش تو گهوارم.وزوز هم ۲۴ ساعتس.

عزیز دلم میشه بیشتر بهم بگی.من ۲۴ ساعته سرگیجه دارم.انگار همش تو گهوارم.وزوز هم ۲۴ ساعتس.

من تعادلم میریزه بهم اون مدتی ک حمله منو میگیره باید بخابم یجا ساکن مگه نه کلا دوبینی دارم

قرصامم دیمن هیدرینات استفاده میکنم خیلی بهتره

منم منییر دارم عزیزم نزدیک ده ساله با قرص کنترلش میکنم بیشتر وقتا ک هورمونام بریزه بهم دچار حمله میش ...

قرص چی؟من یه دوره دوماهه اکتوسرک و سیناریزین خوردم بهتربودم.من میخام باردار شم یعنی با این بیماری نمیشه؟

من تعادلم میریزه بهم اون مدتی ک حمله منو میگیره باید بخابم یجا ساکن مگه نه کلا دوبینی دارم قرصامم د ...

حمله ها چقد طول میکشه؟

قرص چی؟من یه دوره دوماهه اکتوسرک و سیناریزین خوردم بهتربودم.من میخام باردار شم یعنی با این بیماری نم ...

من باردارم اوایل خیلی اذیت شدم بخاطر سرگیجه دایم میوردم بالا تو ماشین ک مینشستم میخاستم بمیرررررم باید ثابت میخوابیدم ولی از ماه پنج ک بدنم به بارداری عادت کرد خیلی بهتر شدم در طول اون مدتم دیمن هیدرینات میخوردم

گاهی وقتا ده دقیقه ولی یه روز ک منو گرفت تا15روز ولم نکرد هرچی استرسم داشته باشی بیشتر حمله میاد سرا ...

ان شاالله کوچولوت به سلامت بیاد بغلت.میدونم استرس بده.به نظرت من که همش سرگیجه دارم و تو ماشین اذیت نمیشم .میشه بیماری چیز دیگه ای باشه.من وقتی گوارشم بهم میریزه سرگیجه ام شدید میشه.بعدشم شما تست دادین فهمیدین منییر دارین؟

ان شاالله کوچولوت به سلامت بیاد بغلت.میدونم استرس بده.به نظرت من که همش سرگیجه دارم و تو ماشین اذیت ...

من اره چندتااااا دکتر رفتم ام ار ای رفتم تست شنوایی رفتم همشون خوب بود ولی دکتر گفت تشخیص منییر

یه بیماریم هست شبه منییر یا موشن سیکنس ک بیشتر با حرکت این حملات بیشتر میشه وقتایی ک سرگیجه داری تو نت سرچ کن مانور برای سرگیجه منییر اموزشش هست اونو انجام بده خوب میشی داروهاتم بخور خیلی چیز خاصی نیست نگران باشی نیست ک دایم اینجوری باشی منو مثلا سالی سه بار یا چهاربار میگیره