2777
2789
عنوان

اگر چهارمین نی نیم هم دختر بود

4425 بازدید | 110 پست

دوستان ازتون می خوام برام دعا کنید که اگر صلاح هست این نی نیمون پسر باشه، تا دخترای قشنگم یه داداش داشته باشن و اگر هم صلاح وقسمت نیست خدا اونقدر منو قووی کنه که حتی تو دلمم نگم خدا چرا نشد ؟ فقط شکر کنم و همینطور خوشحال و راضی باشم ...

یه دونه صلوات لطفاً

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا ای وی اف نکردی خب کاملاااا ریسکیه

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

صلوات میفرستم

ان شالله هر چی خداوند صلاح بدونه

ولی عزیزم جنسیت بچه از همون لحظه لقاح مشخصه

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

ایشالله که پسره عزیزم 

برات صلوات فرستادم 

🧿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد🧿

❤️اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد❤️

🧡اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد🧡

💚اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد💚

💛اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد💛

💙اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد💙

💜اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد💜

🤎اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد🤎

🖤اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد🖤

❤اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد❤

ازم متنفر باش ولی یکی دیگرو بغل نکن:(💔
چند ماهته

۱۰ هفته هستم

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

اگه من ازدواج نکردم چی؟

اگه سر کار نرفتم چی؟

اگه برام خواستگار نیومد چی؟

.

.

.

.

‌.،

شنیدم میگو خوردن و موز خوردن اونم کم نه زیادی و خوردن تخم مرغ باعث میشه بچه پسر شه و گردو