2777
2789

دلیلش رو نمیفهمم ولی هربار میشینم پیششون حالم بده بعدش..انرژی مثبت ندارن .گاهی مجبورم باهاشون روبرو بشم

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙

گلم همیشه بحث انرژی مثبت و منفی نیست 

ممکنه انرژیا بهم نخوره مثل حالتی که میگن طرف ادم خوبیه ولی ازش حس بدی میگیرم 

سعی کن خیلی توجه نکنی به این موضوع چون حساس تر میشی

گلم همیشه بحث انرژی مثبت و منفی نیست ممکنه انرژیا بهم نخوره مثل حالتی که میگن طرف ادم خوبیه ولی ازش ...

البته شاید هم دلیلش رو بدونم ولی دست خودم نیس الان حالم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته شاید هم دلیلش رو بدونم ولی دست خودم نیس الان حالم بده

ببین الان اگه کنارتن هیچ 

اگه جایی هستی که میتونی یه موسیقی بی کلام گوش بده 

یه فیلم کمدی ببین 

گلاب بزن به صورتت 

یه ده تا صلوات بفرست

ببین الان اگه کنارتن هیچ اگه جایی هستی که میتونی یه موسیقی بی کلام گوش بده یه فیلم کمدی ببین گلاب بز ...

ن خداروشکر نیستن الان و امیدوارم هیچ وقت نباشن

چون بدنت حس منفی رو میگیره ازشون ممکنه بعضی هاشون ازت خوششون نیاد ولی جلوت به روشون نیارن ، یا هم ازشون میترسی بخاطر تجربه نوجوانی که داشتی اضطراب اجتماعی باشه میترسی قضاوت بشی حس امنیت نمیکنی ولی خب در کل بهتره اعتماد کنی به خودت چون بعد مدتی ثابت میشه بهت حست اشتباه نبوده 😁

اونها یه صفات بد دارن که پیششون حالت بد میشه اون صفات بد رو در نظر بگیر و خودت از اون صفات نداشته با ...

دقیقا ی صفات بد داره یکیش اینکه احترام و حرمت حالیش نمیشه مثل ی ابله تو جمع فقط سمت یکی میکشه و باهاش صحبت میکنه