2777
2789
عنوان

اگر چهارمین نی نیم هم دختر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 4425 بازدید | 110 پست
انشالله . منم سه دختریم😁

من یه پله جلوتر هستم😅

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا اعتقاد ندارید ریپلای نکنید....من و خواهرم.دو تا زن داداشام.و۶ نفر از اطرافیانمون.ب این دعا رو خ ...

مام شدیدا به این دعا اعتقاد داشتیم و برامونم اتفاق افتاده بود 

ولی دوتا از فامیلامون خوندن نشد 

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜
یه انار بردار ۴۰ تا آیت الکرسی بهش بخون تمامشو کامل بخور خواهر اینکارو کرد بچه ش پسر شد البته این ...

منم تو کتاب ارتباط با خدا اینو خوندم و به خواهرم گفتم اونم این کار و کرد دو روز دیگه تولد  پنج سالگی پسرشه حتما بخون و انار و بخور قبل چهار ماهگی

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است ،با دوستان مروت با دشمنان مدارا
پسر خیلی مهمه؟ خدا هرچی میخوای بهت بده انشالله

آدم همه چیز دوست داره ... ولی بیشتر از خودم دخترام دوست دارن داداش داشته باشن مدام بهم میگن

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
یه انار بردار ۴۰ تا آیت الکرسی بهش بخون تمامشو کامل بخور خواهر اینکارو کرد بچه ش پسر شد البته این ...

چشم حتما این کار رو میکنم

چیزیو به زور نخواه بعضیا جنبه پسردار شدن ندارن

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
مام شدیدا به این دعا اعتقاد داشتیم و برامونم اتفاق افتاده بود  ولی دوتا از فامیلامون خوندن نشد ...

قطعا صلاح خدا مهمه و باید بخاد.من ب برا خودم چندین نفر و دیدم شده اعتقاد قلبی داشتیم

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
اگه من ازدواج نکردم چی؟ اگه سر کار نرفتم چی؟ اگه برام خواستگار نیومد چی؟ . . . . ‌.، شنیدم م ...

ان شاالله خدا همه ی آرزوهاتون رو براورده کنه

چند سالتونه؟ 

۲۹

جوجه کشی راه انداختی😂

بلههههههه 😉😉😉 از بین رفتم خواهر

یه دعا هست تو مفاتیح بخونم فوت کن رو شکمت نیتکن اگه پسر شد اسمشو بزاری محمد آن شاالله حاجت روا میشی خدا یه پسر سالم و صالح بهت میده

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌱🍃

چشم حتما این کار رو میکنم

حتی یه دونه شم نباید دور ریخته بشه همشو بخور....

و یه جیز دیگه هر شب وقتی میخای بخابی تو یه دفتر بنویس خدایا شکرت ک بهم یه پسر سالم دادی... با حس خوب بنویس

حتی شده شبی دوتا خط

خدا حفظشون کنه برات..و خیر از خدا بخاه...بخدا من یکی دارماعصاب و روان نمونده برام...بدنم تکیده شده😞 ...

ممنون عزیزم همچنین خدا عزیزانتون رو حفظ کنه و تن سالم بهتون بده