2777
2789
عنوان

اگر چهارمین نی نیم هم دختر بود

4422 بازدید | 110 پست

دوستان ازتون می خوام برام دعا کنید که اگر صلاح هست این نی نیمون پسر باشه، تا دخترای قشنگم یه داداش داشته باشن و اگر هم صلاح وقسمت نیست خدا اونقدر منو قووی کنه که حتی تو دلمم نگم خدا چرا نشد ؟ فقط شکر کنم و همینطور خوشحال و راضی باشم ...

یه دونه صلوات لطفاً

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ای وی اف نکردی خب کاملاااا ریسکیه

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

صلوات میفرستم

ان شالله هر چی خداوند صلاح بدونه

ولی عزیزم جنسیت بچه از همون لحظه لقاح مشخصه

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

ایشالله که پسره عزیزم 

برات صلوات فرستادم 

🧿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد🧿

❤️اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد❤️

🧡اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد🧡

💚اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد💚

💛اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد💛

💙اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد💙

💜اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد💜

🤎اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد🤎

🖤اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد🖤

❤اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد❤

ازم متنفر باش ولی یکی دیگرو بغل نکن:(💔
چند ماهته

۱۰ هفته هستم

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

اگه من ازدواج نکردم چی؟

اگه سر کار نرفتم چی؟

اگه برام خواستگار نیومد چی؟

.

.

.

.

‌.،

شنیدم میگو خوردن و موز خوردن اونم کم نه زیادی و خوردن تخم مرغ باعث میشه بچه پسر شه و گردو