2777
2789
عنوان

شما حاضرین درمورد خرید طلا و این چیزا تو ازدواج کوتاه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 60 پست

فقط همون چهار پنج تا النگو میدونی الان چقدر میشه ؟؟؟ کم کم ۲۰۰  میلیون 

شما که تحصیل کرده ای جوونی امروزی هستی نباید بگی ما رسم داریم و فلان ، رسم چیه اصلاً ؟!

هر کسی به اندازه جیب طرف مقابلش خرید میکنه و خرج میتراشه 

الان تو این اوضاع یه پسر جوون مگه باید چقدر درامد داشته باشه که بتونه انقدر طلا بخره !

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این گرونی درحد معقول کنار بیایین. هدف ازدواج طلا و مادیات نیست. راحت بگیرین بذارین چهارتا جوونم ا ...

خداروشکر

تهش این طلاها تو زندگیمون خرج میشه

اما خب حس میکنم ارزشم پایین میاد اگه کمتر از بقیه بخرم

عزیزم من توی خونه ای بزرگ شدم

ک با خودم ۳۰۰ گرم طلل بردم خونه شوهر

۱۷ سال پیش!

ولی همه چی رو ساده گرفتم..به قول بابام نشون دادم

ک همه اینارو خونه بابام دیدم..

طبق رسم و رسوم عمل نکردیم

مثلا ماهم رسم خرید عقد داشتم

ولی فقط حلقه برداشتیم

جتی خرید عروسی رسم مفصلی داشتیم

ولی من نرفتم(اتفاقا پولش بود) چون همه چی داشتم خودم

یک مختصر خریدی کردیم…و بعدا هزچی لازم داشتم خزیدم.

شکر همسرم قدر دان بود همه دارایش ب اسم منه.تا الانم مشکلی نداشتیم

خودش میدونه از چه خونه ای دختر گرفته شان من همیشه حفط بود و بهترین کادوها و هدیه هارو بعدا برام خزید

💕

پشیمون نشدی؟

چرا اشتباه کردم .باید میخریدم .حتی شده ظریف.ی نیم ست ظریف بردار.اگه نخریدی دیگه کلا فک میکنن قانعی و همه چیزتو همینجوری میشه.من ۱۳ ۱۴ ساله ازدواج کردم پدرشوهرم مادرشوهرم از روزی که نامزد کردم تا عقد و عروسی و پاگشا و کادوی خونه و بچم هزارتومن کادو ندادن.ی جورایی فک میکردن این ادم قانعی و هم چیزو ابه بیخیالی زدن ولی برای بقیه عروسا خرج کردن هرچند اونا قبل من ازدواج کردن.پس با وسع شوهرت طلا بخر ن که نخری

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

ببین الان ک طلا خیللللی گرونه من ۱۳ سال پیش ازدواج کردم اونموقع طلا گرمی ۷۰ الی ۸۰ تومن بود بازم کوتاه اومدم و سرویس و طلا نخریدم جز ی حلقه و نشون..

الان خدایی باید هوای پسرامونو داشته باشیم.

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

با اینکه عااااشق طلام ولی میگم تو ازدواج این چیزا مهم نیست ببین طرفتو دوسش داری؟ باهم تفاهم دارین؟ ا ...

اره تفاهم داریم

ببین همیشه توصیه میکنن کم توقع نباشین کوتاه نیاین بخاطر همین میگم

من تو خانواده کم توقعی بزرگ شدم

ساده میگیرم 

میترسم نکنه زیادی ساده بگیرم بدعادت شن