2777
2789
عنوان

تا حالا رو خط قرمز مامان باباهاتون پا گذاشتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 34 پست

چکار کردی عزیزم

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
۲۴ ساله نمیذاشتن ابرو‌؟؟

متاسفانه بله 😫😫

مامانم فک میکرد حالا یه ابرو قرار چه کنه....والا یه ابروی مضخرفی داشتم😅😅

صورتم خیییلی کم مو هست..دست بش نمیزدم.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه بله 😫😫 مامانم فک میکرد حالا یه ابرو قرار چه کنه....والا یه ابروی مضخرفی داشتم😅😅 صورتم ...

😆😆عقاید قدیمیه دیگه

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
منم خییلی آسیب دیدم.... ولی یکم ک صبر کنی همه چی درست میشه...

انشالله همین الان اومدن دوباره دعوام کردن...

ببین بچه خوشگل، مردونگی به کلفتیه بازو نیس، به محکم بودن زیپ شلوارته...!
اوم قول میدین قضاوت نکنین از اول بگم براتون

اگه خواستی خصوصی بگو من قضاوت نمیکنم گلم همه اشتباهاتی داشتن

والا مجردیام 

همین اکسیژنی که استشمام میکردم هم خط قرمزه بابام بود

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اگه خواستی خصوصی بگو من قضاوت نمیکنم گلم همه اشتباهاتی داشتن

نه همین جا میگم

راستش یه ۲۰ روز پیش تو یه گروه عمومی عضو شدم و چت میکردم مامانم هم به ایتای من وصل میشن کل پیام هام رو میخونن

آخ اون شب چقدر التماس کردم و گریه کردم تا درست از تحقیر کردنم برداشتن

تا الانم همش میکوبن تو سرم 

بابامم که نگم همیشه باهم میشن دعوام میکنن شدید

نه همین جا میگم راستش یه ۲۰ روز پیش تو یه گروه عمومی عضو شدم و چت میکردم مامانم هم به ایتای من وصل ...

چه چتی بود مگه  با کی 

چه چتی بود مگه  با کی

یه گپ دخترانه با چار تا دختر

من بدترین خلافم این بوده دیشب با برق روشن خوابیدم حتی بعد ۹ سالگی یه تار مومم کسی ندیده

یه گپ دخترانه با چار تا دختر من بدترین خلافم این بوده دیشب با برق روشن خوابیدم حتی بعد ۹ سالگی یه ت ...

وا چی بوده مگه چرا همچین میکنن