2777
2789
عنوان

بین دعوای مامانم با عروسمون گیر افتادم یک عدد خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی وقتی زن داداشت با مادر خوب نیس چرا میری خونش ...؟

من باشم نمیرم .حالا میخاد حق با عروس باشه 

ولی عروس ی غریبس ...اینجوری وقتی باش مهربونی برو بیا داری ارزش مامانتو کم کردی ..نمیخاد بروش بیاری و دعوا راه بندازی ولی رفت آمدتم کلن قط کن 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

بیطرف باش بگو دعواهاتون به من ربط نداره چون اگه روزی مامانت با عروستون خوب بشه این وسط تویی که ادم بده میشی منم خونواده شوهرم با جاریم مشکل دارن سر اینکه جاریم با یکی از خواهرشوهرام دعواش شد خواهرشوهر کوجیکم با جاریم قطع رابطه کرد که چرا به خواهرش حرف زده الانم مادرشوهرم با همون خواهرشوهرم با جاریم رفت و امد میکنن کسی که این وسط خراب شد خواهر کوجیکه بود! 

مامانت چه مشکلی با دختره داره؟؟؟خب مامانت شروع کننده بوده.حقیقتا دختره خیلی کوتاه اومده بااین وجود که مادرتون سرعقدش نبوده.رفتو امد داشته...با مادرتون صحبت کنین بازندگی پسرش بازی نکنه.مگه دختره چه مشکلی داره؟

اتفاقا بی طرف بمون که بتونی هر دو رو نرم کنی .تو هم طرف یکی رو بگیری دیگه رابطه ها قطع میشه 

سعی کن زیر زیرکی بینشونو درست کنی

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

نمی دونم واقعا بگم حق با کیه مادرم به خاطر اعتقادات خودش مخالف دختره بود بعد هم به خاطر اینکه بی اجازه ازدواج کردن و به قول خودش دادشم خیلی سر تره و از این حرف ها ولی توی این یک سال خیلی خودش رو و به تبع دیگران رو اذیت کرد و دیگه اصلا به مسائل اعتقادی کاری نداره و کلا از دختره متنفر شده و سایه اش رو با تیر می زنه دختره هم جوابش رو میده ولی اینکه بگی فحش بده نه مثلا بهش میگه وظیفه شما فقط احترام گذاشتن به منه و اگر کار دیگه ایی بکنید بی ادب هستین.