2777
2789

سلام عزیزم

پسر من تو ۱۴روزگی تیروییدش11بود ک بردمش بهترین متخصص غدد نوزادان شهرمون و براش قرص لووتیروکسین تجویز کرد و گفت یکماه براش استفاده کنید و آزمایش ازش بگیرین و  بیاریدش دوباره.

الان  جواب آزمایشش اومد بشدت عدد تیروییدش برعکس شده اومده پایین یعنی قرص ها براش زیاد بوده؟ یا اینکه خودم فکر میکنم احتمالا کم کاریش موقت بوده و نیاز ب قرص نباشه دیگ؟

فردا نوبت دکترشو‌دارم ک آزمایشش رو نشون بدم.

فقط نگرانم تو این مدت که عدد تیروییدش اومده پایین و پرکاری شده به نوزادم ضربه نخورده باشه.

شما مشکل مشابه داشتی؟چون تو تایپیکا دیدم بچه ت مشکل تیرویید داشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم پسر من تو ۱۴روزگی تیروییدش11بود ک بردمش بهترین متخصص غدد نوزادان شهرمون و براش قرص لووتی ...

آره عزیزم قرص زیاد دادی منم پسرم. نوزاد بود قرص زیادیش بود اونم کم کاریش شده بود پرکاری ولی اصلا نگرانی نداره بزودی خوب میشه الکی حرص نخور قرصشو کم میکنه دکتر چندماه دادی خودبخود خوب میشه دیگه نمیدی بهش

آره عزیزم قرص زیاد دادی منم پسرم. نوزاد بود قرص زیادیش بود اونم کم کاریش شده بود پرکاری ولی اصلا نگر ...

روش ک تاثیر بد نزاشت وقتی پرکار شد؟

نگرانم این یکماهه اثر بد نزاشته باشه.

تا کی نوزادت خوب شد گلم

روش ک تاثیر بد نزاشت وقتی پرکار شد؟ نگرانم این یکماهه اثر بد نزاشته باشه. تا کی نوزادت خوب شد گلم

الان ۵سالشه دوسالگی قرص‌ شو قطع کردم الانم از همسن های خودش خیلی باهوش‌تر 

نصیحتو برای من نوشتی که نیام باز بگم دختره بچت و چرا بعد از ۲ تا پسر با هزار نذر و نیاز دختر میخواست ...

وااای من 8ماهه نذر و حاجت و نیاز دارم ک دختر باشه توروخدا دختره خدا ازدهنت بشنوه