2777
2789
عنوان

به نظرتون اینکارو کنم ؟ از عشق بچه دارم میمیرم راهی جز ازدواج ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2766 بازدید | 149 پست
این هم زن که طلاق گرفتن و بچه هاشونو به تنهایی بزرگ کردن مگه طلاق چیه ؟

طلاق هیچش نیست ولی اگه شما نری اون مرد رو بدبخت کنی و ارزوهاشو برباد بدی بخاطر خودخواهیت اونم میتونه بایه خانوم مهربونه اهل زندگی و باشخصیت ازدواج کنه و خوشبخت بشه ولی باا کارشما خیلی مشکلات واسش پیش میاد

یه پدر بی مسئولیت میخواد چکار

از کجا میدونی خواستگارت بی مسئولیت خواهد بود؟؟هرکی تو اژانس کار کنه و خونه نداشته باشه دستش تنگ باشه بی مسئولیته؟؟؟   بی مسئولیت تویی که از الان میخوای بچه ی ایندتو با نقشه قبلی از پدرش جدا کنی     و ازهمه مهمتر زندگی اون ادمو نابود کنی فقط واسه یدونه اسپرم!

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیسی که درنظر گرفتی واقعا بی مسئولیته یا اینکه فقط پول نداره برعکس بقیه کاربر ها من نمیتونم قضاوتت ...

تصور کن مردی که نزدیگ 50 سالشه و هیچی نداره به نظرت میتونه یه شوهر خوب برای من و یه پدر خوب برای بچم باشه؟

به نظر تاپیک صرفا جهت سرگرمی اسی هست چون یه زن 40ساله که انقدر موقعیت مالی خوبی داره مگه میشه خاستگا ...

از سن بارداریش که نگذشته ولی این فکر از ریشه و اساس خرابه

فقط خدا خدا میکنم که این زندگی سر نگیره دلم برای اون مرد میسوزه

ازدواجم بدون عشق و علاقه ست با یه ادمی که اصلا در سطح من نیست فقط تنها ویژگی مثبتی که داره اینه که س ...

خجالت بکش

جمع کن خودتو

آدمی که در سطح من نیست

تو خیلی خارتر از اون چیزی هستی که در مورد مردم به ذهنت میاد

اگه آدم بودی اینجوری در مورد بقیه حرف نمیزدی

که بخوای بدبختش کنی

فقط یه بچه ازش داشته باشی

تو مادر اون بچه ای

ولی اون باباش نیست

حس نداره؟

بچه شو نمیخواد؟

واقعا خجالت بکش

از خدا بترس

یه پدر بی مسئولیت میخواد چکار

عزیزم مادر بودن لیاقت میخواد که شما نداری. اینقدر عوضی هستی که احساس یه مرد پاک و نجیب رو به بازی بگیری و بهش بگی بی عرضه و حتی به احساس پدرانه ی اون فکر نکنی. شما از اون دسته مادرانی هستی که برای موقعیت بهتر از بچش هم میگذره. خدا هدایتت کنه واقعا

خودم از پس هزینه هاش برمیام میتونم بهترین مسکن و بهترین زندگی براش فراهم کنم

اسی به نظرت اون بچه بهترین خونه و ماشین رو داشته باشه اما یه چیز تا ابد کم داره اونم محبت و سایه و پشتوانه پدرش هستش و شما باعثش هستی چرا خدایش به فک آینده بچه به دنیا نیومده نیستی برا بچه ها بابا خییییلی مهم هستش نکن خواهر اگه قصد این هستش ازدواج نکنی بهتر هستش تلان به خانم های مجرد بالا ۳۵ سال سرپرستی بچه میدن برو برا خودت یکی انتخاب کن هم خیر هستش هم  ثواب 

با این طرز فکر  من فکر نمیکنم ۴۰ سالت باشه!!  این افکار کودکانه ای یه بچه ۱۶ سالس

والا من که 15 سالمه 

عمرا همچین فکر بکنم 😏

دوست داشتنت           گناه باشد یا که اشتباه .....        گناه میکنم تورا        حتی به اشتباه 
از کجا میدونی خواستگارت بی مسئولیت خواهد بود؟؟هرکی تو اژانس کار کنه و خونه نداشته باشه دستش تنگ باشه ...

یجوری حرف میزنی انگار پسره 30 سالشه و میخوام تو اوج جوانی بدبختش کنم طرف 49 سالشه و به گفته مادرش هیچوقت نمیخواسته ازدواج کنه