2777
2789

یه پیرزنی تو پارک بهم گفت اینو چون اونا می دونن از زندگی و دنیا چی میخوان و به هرقیمتی بهش می رسن ن ماهایی که نمی دونیم از زندگی چی میخوایم و همش فکر رضای خاطر اینو و اون هستیم دیدم راست میگه کائنات جواب فرکانس های واضح رو زودتر میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه مهرطلب نباشیم و دنبال منافع خودمون باشیم خوبه 

ولی ظالم بودن یعنی کندن از بقیه با تصور زرنگی ، خدا از همه زرنگ تره یه جایی از زندگی چوبشو میخورن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

اینکه بدونیم از زندگی چی میخوایم چ ربطی ب ظالم بودن داره

یعنی نمیشه هدف خوب واضح داشته باشیم؟ باید ظالم باشیم؟ چ مسخره

در ضمن رفتار هوشمندانه و انسانیت داشتن تو زندگی همیشه بهتره و اونی ک میگ وای من مهربون بودم فلان شدم مهربون نبوده و ساده و مهرطلب و موارد دیگ بوده

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
اینکه مهرطلب نباشیم و دنبال منافع خودمون باشیم خوبه ولی ظالم بودن یعنی کندن از بقیه با تصور زرنگی ، ...

دقیقا 

طرف مهرطلبه ب فکر بقیه، بعد میگ وای من چون فرشته ام زندگیم خوب پیش نمیره و ظالما خوبن

هوشمندانه رفتار کردن و با منطق و انسانیت بودن با داشتن یک زندگی خوب تناقضی نداره

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

قبول ندارم

ی جایی تاوان کارشو پس میده حالا شده ۲۰ سال دیگه

من یادمه بچه بودم ی همسایه داشتیم 

اینا زمین کشاورزی داشتن زیاد ..کلی پولدار بودن

ولی طمع اینارو گرفت مواد فروشی هم میکردن ..

باور کن دخترش با من دوست بود مهربون هم بودش 

چ زندگی داشتن ..ما وض مالیمون خوب نبود آرزو میکردم کاش ما هم داشتیم ..پدر مادرم زحمت زیادم میکشیدن 

فکن من کلاس سوم بودم

سالها گذشت گذشت من الان ۳۴ سالمه ...فکر میکنی چیشد

زندگیشون داغون شد...داغون ینی از عرش ب فرش افتادن

تمام نوه ها معتاد شدن..۴ تا دختراش بیوه شدن 

کلن زمینا خونه ها رو فروختن ..عروساش ۲ تاشون جدا شدن

چون پسراشم اعتیاد گرفتن ..و الان مستاجر عین گداها زندگی میکنن..حتی دوست من ی نفر بهش تجاوز کرد گردن نگرفت

بخاطر اینکه مردم چیزی نگن دادنش به یکی از فامیلا خودشون 

ولی طلاق گرفت ...الان که به این سن رسیدم فهمیدم هر کاری کنی ظلم کنی خدا ۱۰۰ برابرشو به ریشت میزنه ..چه زود چه دیر دیر ...

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲