2777
2789
عنوان

به نظرتون اینکارو کنم ؟ از عشق بچه دارم میمیرم راهی جز ازدواج ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2766 بازدید | 149 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا .چطور دلتون میاد .بچه گناه داره.

والا خیلیا بخاطر بچه هاشون زندگی میکنن که بچه طلاق نباشه.

بعدم اون اقا دلبسته ی فرزندش هست حتما چطور میتونید.

ولی من دیدم این جور ادما میزنه عاشق همسرشون میشن جدا هم نمیشن.

انشااله که عاشقش بشی دلت نیاد جدا بشی

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 

بابا نکنید ازاین کارااااا

زندگی ی بچه این وسط خراب نکنیدددد

هنوز ازدواج نکرده به فکر طلاقی 

بچه ای که پدر بی مسئولیت نمیخواد 

قطعا دلم نمیخواد بچه طلاق بشه و....

چرا فقط به خواست خودتون فکر می‌کنید به آینده و چندسال بعد اون بچه فکر نمی‌کنید چقدرررر تنها میشه 

پدر که محرومش میکنید 

خواهر برادر نذاره 

ی مادر داره که الان ۴۰ سالشه تااون بزرگ بشه دیگه حوصله بچه رو نداره عصابش نمیکشه هم کار کنه هم با بچه سرو کله بزنه 

از کجا معلوم دادگاه بچه رو بده به تو؟ 

ضمنا مادر یه بچه پرورشگاهی شدن لیاقت و از خودگذشتگی زیادی میخواد ولی شما بچه رو فقط بخاطر خودت میخوای اصلا به این فکر نمیکنی که یه بچه به پدر هم احتیاج داره

خب اصلا چ اجباریه یکیو بدبخت کنی؟ متاسفم برای طرز تفکرت  میخوای یه مرد و حتی اون بچه رو به با ...

وای باورم نمیشه اصلا

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 

چطور دلت میاد ی موجود بی گناهو از بدو تولدش بندازی تو سختی و دردسر 😐

💮اللهم عجل الولیک الفرج💮                               ♡اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♡                
نمیتونم دوستش داشته باشم اینکارو هرگز نمیکنم

مگه میشه یه بچه رو دوست نداشت فقط چون هم خون نیست؟؟!!!! خیلی عجیبه

من اگه جای شما بودم به جای اینکه یه بچه به این دنیای نامرد و کثیف اضافه کنم یه بچه تنها رو از تنهایی درمیاوردم و براش مادری میکردم تا اینده زیبایی براش ساخته بشه.این فکری هم که دارین عواقب جالبی نداره بهتره برای هر تصمیمی کاملا همه عواقب رو درنظر بگیرین بعد اقدام کنین تا بعدا صرفا به خاطر اینکه دلتون میخواسته مادر بشین اینده یه بچه رو نابود نکنین

مبینا هستم