2777
2789
عنوان

به نظرتون اینکارو کنم ؟ از عشق بچه دارم میمیرم راهی جز ازدواج ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2766 بازدید | 149 پست
به خانم مجرد بهزیستی ، بچه برای سرپرستی میده.اگر مساله‌ت فقط بچه ست اینکارو بکن جای اینکه با کسی ازد ...

۴۰ سالشه دیگ فایده ای نداره خوبه ک پیر مرد نمیاد سراغش...اگر ک میخواست ازدواج کنه و بچه دار شه الان باید بچش همسن من میبود اما فک کنم دروغه آدم ۴۰ ساله عاقلانه تصمیم میگیره نه اینکه بخواد یه بچه معصوم رو بیاره بدبخت کنه.... 🤕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره اون بچه ای که یکی مثل تو بشه مادرش

واقعا دلم براش سوخت

آنقدر مادرها هستن به عشق بچه شون زندگیشون حفظ میکنن که بچه آسیب نبینه

اون وقت توعه بی‌شعور هنوز نیومده میخوای از وجود پدرش محرومش کنی😠🤬

انگار نه انگار 40 سالته مثل یه دختر بچه احمق میمونی

واقعی میگید اینا رو ؟؟؟؟؟ !!!!!!! هر کاری با دیگران بکنی ، یه روز یکی با خودت میکنه !!! شک نکن چون نیتت بده اتفاق‌های خوبی برات نمیفته ،😐 با چهل سال سن ، عجیبه این تفکرات!🧐🧐🧐 چطور به تجربه متوجه نشدی که زندگی بده بستونه 

تصور کن مردی که نزدیگ 50 سالشه و هیچی نداره به نظرت میتونه یه شوهر خوب برای من و یه پدر خوب برای بچم ...

ببخشید اون وقت شما خودتو مگه چی میبینی خانم بالا نشین ..به شغلت مینازی 😂😂😂شخصیت انسانهای بزرگ به شغلشون نیست به صداقت شرافت نیت پاک اوناست با احساسات مردم بازی نکن واسه خاطر دل نازنین و رئوف خودت 😏

این هم زن که طلاق گرفتن و بچه هاشونو به تنهایی بزرگ کردن مگه طلاق چیه ؟

اثنا مجبور شدن نه مثل شما با نقشه قبلی😒😒متاسفم واقعا بیچاره اون مرد که نمیدونه اومده خواستگاری چه ادمی 

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
تصور کن مردی که نزدیگ 50 سالشه و هیچی نداره به نظرت میتونه یه شوهر خوب برای من و یه پدر خوب برای بچم ...

زنی ک چهل سالشه چی😂

تو 18،19سال بیشتر نیس اتگار از تاپیکاتم معلومه بچه مدرسه ای و کنکوری ای🤣