2777
2789

پارسال همین موقع پدرم کرونا گرفته بود پدرم ۵۶ ساله بودن بیمارستان بستری شد همه اعضای خانوادم رفتن ملاقاتش اما شوهرم منو فقط یبار برد از تو حیاط از پشت پنجره دیدمش خیلی از کرونا میترسید چن روز بعد حال پدرم بد شد و فوت کرد حسرت از نزدیک دیدنش موند رو دلم واسه همیشه حالا پدر مادر خودش کرونا‌گرفتن هی میره خونشون بهشون میرسه میاد نمیدونم چه عکس العملی نشون بدم همش حرصم میگیره ولی چیزی نمیگم الانم باز گریم‌گرفت یاد اون روزا افتادم😔😔😔

تا کی قراره اجازه ی شماها دست شوهرا باشه ایییییییی خدا حرص میخورم ازتون

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم در حسرت دیدن پدر مادرش از دستشون بده کارما

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

خدا پدرتو بیامرزه و به دلت صبر بده 

با شخم زدن گذشته هیچی که درست نمیشه بدتر هم میشه 

اونم الان به اندازه کافی خودش اعصابش خورده منتظره یه تلنگره که سرت خالی کنه 

میدونم خیلی سخته چون شوهر منم نمیذاره زود به زود برم خونه بابام 

پس مطمئن باش کامل درک میکنم

سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات
منم هی میگم‌خاااااک تو سرم‌چرا حرفشو گوش کردم اخه 

دور از جون عزیزم خدا پدرتو بیامرزه ببین الان حسرتش موند باهات. 

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
امیدوارم در حسرت دیدن پدر مادرش از دستشون بده کارما

دقیقا کارما♻️

خدارحمتش کنه جلوی شوهرت رو نگیر هیچی نگو نزار اون حسرت بکشه پارسال همه بیشتر میترسیدن الان یکم عادی ...

خودش همینو میگه اما من دلم راضی نمیشه با اینکه بابام فوت شده ازش خجالت میکشم‌ که نرفتم نزدیکش میگم حتما پدرم ازم ناراحت شده همه رفتن جز من

خدا رحمتشون کنه دیگه گذشت بهش فکر نکن فقط بعد این سعی کن تصمیمات مهم زندگیتو خودت بگیری و چشمت به دهن همسرت نباشه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند