2777
2789
عنوان

شوهرم نزاشت روزای آخر عمر پدرم از نزدیک ببینمش 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 61 پست
منم هی میگم‌خاااااک تو سرم‌چرا حرفشو گوش کردم اخه 

نباید حرفشو قبول میکردی 

واقعا چرا باید برای دیدن پدرمادرمون از شوهر اجازه بگیریم ؟

اره حتما به شوهرت بگو و گلایه کن ازش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا پدرتو بیامرزه و به دلت صبر بده  با شخم زدن گذشته هیچی که درست نمیشه بدتر هم میشه  او ...

با پدر و مادرتون تو یه شهر نیستین؟؟؟ 

هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰

ببین من مامانم وابجیم ۴ ماهت پیش کرونا گرفتن میرفتم پشت در خودشون غذا وسوپ میزاشتم خرید هم با شوهرم میکردیم پشت در میزاشتیم  ومیومدیم ولی مامانم بستری شد ۳ روز تو اورژانس نگذاشت برم پیشش تنها تو راهرو مونده بود گرسنه خدا خودش خواست خوب شدمادرم ولی من از شوهرم دیگه دل بریدم وای به روزی که مادر و پدرش محتاج بشن

خدا رحمت کنه پدرتونو

منم آبان پارسال پدرمو بر اثر کرونا از دست دادم، همش حسرت اینکه چرا لحظه آخر دستشونو نگرفتم اذیتم میکنه😭

میگم من ک همون روزا کرونا رو رد کرده بودم چرا نبوسیدمشون... چرا

چرا

چرا

😭

نمی‌خوام زخم زبون بزنم ناراحتت کنم اما واقعا با خودت چی فکر کردی یا شوهرتون چی فرض کردی ک با حرف اون ب دیدن پدرت نرفتی؟؟!

دیدن پدر اجازه شوهر میخواد؟!!!!

اگه خیلی حالیشه شوهرت همون کرونای پارسال با جهش یافتگی بالا الآنم هست پس چرا می‌ره پیش پدر مادرش؟

برات درس شد ک ب حرف شوهرت در مورد خانوادت کوتاهی نکنی 

روح پدرت هم شاد جاش تو بهشت باشه

عزیزم روح پدرتون شاد باشه 

درک میکنم حستون رو، عذاب وجدان دارین از اینکه روزهای آخر نرفتین پیشش، ولی اون روزها برای شما روزهای آخر بوده چون این شما هستین که دیگه پدرتون رو نمی بینید ولی پدر شما میتونن که ناظر شما باشن

پس به جای شکنجه دادن خودت، یه روز که تو خونه تنها بودی یه یادگاری از پدرت مثل لباس یا هرچیزی رو بگیر بغلت و از تمامی احساساتی که اذیتت میکنن بهش بگو، مطمئن باش میشنوه، جوابت رو میده و آرومت میکنه 

و اینو هم فراموش نکن هیچ پدر مادری دوست ندارن بچه هاشون اذیت بشن

دوستانی که عزیزتان رو از دست دادید خدا صبرتون بده .ولی من از اطرافیان شنیدم لحظات آخر نبینید بهتره با خودتون بگید شاید اگه می دیدم برام بدتر بود.چون خیلی ها میگن کاش نمیدیدمش

خدا رحمت کنه پدرتونو منم آبان پارسال پدرمو بر اثر کرونا از دست دادم، همش حسرت اینکه چرا لحظه آخر دس ...

خدا بیامرزشون😭😭😭

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
میفهممت منم پدرمو پارسال همین موقع ها از دست دادم بخاطرکرونا من رفتم ازنزدیک دیدمش ولی هیچ وقت حال ل ...

خدا بیامرزه پدر نازنینتونو یه داغ همیشه رو دلمونه دیگه هر چیزیو بهونه میکنیم تا گریه کنیم😔