بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج میشه، قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
اهان خدارو شکر.به نظرم من بودم جات تنهایی پا میشدم میرفتم راستش من کله شقم.درسته خیلی خیلی حفظ ابرو میکنم ولی اینجور چیزا بهش میگم درسته من حفظ آبرو خیلی میکنم ولی اینکه بخوای سو استفاده کنی از عروسی داداشم محرومم کنی نه دیگه از خط قرمزا فراتر رفتی .گاهی باید جلوی مردا محکم بود ولی خودم اینقدر بردمش بالا گوفتمش زمین راستش الان میگم کاش تلاش نمیکردم الان شوهرم خوب شده الان رویای هر زنی هست ولی من ازش بدم میاد
حتما شوهرت مرد خوبی بوده خدا رحمتش کنه اما من میگم تنها با بچه هام زندگی میکنم راحتترم😭😭
دنیای عجبیه
کاش شوهرم زنده بود و همش بهم غر میزد
انشالله ک مشکلت حل بشه تا بد خلقی میکنه شما اصلا جوابشو نده پاشو برو خودش پشیمون میشه بهترین راه حل صبر کردنه و چیزی نگفتنه ی صلوات بفرست پاشو از کنارش برو تا خودش اروم شد پشیمون میشه