2777
2789
چه فایده 40سال از عمرت بگذره و تازه بفهمی چی به چیه😓

دقیقا برای همین میگم آیا ارزش داره یا نه نمیدونم ولی اینو میدونم میشه آدم کرد این مردا رو .من ده سال بعد ازدواجم آدم شد.ده سال تلاش لحظه به لحظه.به خدا باورت نمیشه این حجم از بی شعوری و نفهمی در یک مردو نمیتونی هضم کنی.دو دو تای ساده رو هم تو زندگی نمیفهمید جلو من پرفسورا ولی برای دیکران کودن بود .باز کودن شاید بفهمه این نمیفهمید.الانم از چشمام به حدی افتاده حرف بزنه چنان توهینش میکنم که نگو.چند وقت پیشا دیدم خیلی زر میزنه گفتمش برو زن بیار خونه .مشکلی ندارم اگه لو رفتی ابروت در خطر بود میگم زنه رفیقمه میخوای بچه ات نبینه وقتی خواستی زن بیاری بچه میبرم اگه طوری شد لو رفتی با بچه فوری میام میگم رفیقمه فقط دست از سرم بردار بچه بزرگ شه سر و سامان بگیره.

😅😅😅 خوبه کاش منم میتونستم

ابجی من پوست کلفتم از پوست کرگدن هم پوست کلفت ترم ضمنا از هیچی هم نمیترسم اینقدر تو گوشش خوندم جلوی دیگران اینقدر بادش میکنم به خاطر حفظ شخصیت خودم و بچمه.جلوی دیگران در حد پادشاه ملکه ایم .میبرمش بالا تو خلوت خونمون چنان میزنم زمین له لورده میکنمش هیچ جوره هم حریفم نیست😆😆😆😆😆.حالا جالبه رفتار من  خیلی میپسنده میگه هر مردی عاشقت میشه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.