2777
2789

بچه ها من تازه استخدام شدم توی کادر اموزش،امشب گفتن باید یه سفته دو تومنی برای ما بنویسی جهت حسن انجام کار،برای ضمانت.گفت سفته در واقع پول نیست یه تیکه کاغذه.

مثلا خانوم فلانی از تهران میره قم،من اونموقع سفته شونو بهشون تحویل میدم.

حالا چیه این سفته؟؟؟من باید دفعه بعدی رفتم دوتومن پول بدم بهشون؟😕

از بانک سفته بگیر حتما پشت سفته بنویس در قبال حسن انجام کار داده میشود نصفش اینور برگه باشه که دستت میمونه نصفشم اونور برگه که دست طرف میمونه . اسی حتما حتما پشتش بنویسیا ... من میخواستم سفته بگیرم کارمند بانک تاکید کرد حتما پشتشو بنویسم و به هیچ وجه سفید تحویل ندم

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا،جهت حسن انجام کار یعنی اگه یهو گفتی نمیخوام بیام جریمه میشی به اندازه دوتومن

آها...یعنی فقط یه تیکه کاغذ میدم؟

بعد خود برگه سفته رو از کجا بخرم...منشیش میگفت از خرازی بگیر😂

از بانک سفته بگیر حتما پشت سفته بنویس در قبال حسن انجام کار داده میشود نصفش اینور برگه باشه که دستت ...

بانک نمیتونم برم بدم میاد از بانک😑جای دیگه نداره...لوازم تحریری چیزی...

سفته مث چکه حتی نقد تر از چک

اگه دادی بنویس ب عنوان ضمانت پشتش

درخواست دوستی ⛔وقتے زنے حسـادت نڪردو دیگہ گیـر نـدادخـوشحـال نبـاش بـدون دیگہ تـو دلـش جـایے نـدارے

برو از بانک بگیر . سفته یعنی پول نقد خیلی حواستو جمع کن لطفااااااااااااااا

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

سفته مثل چکه جزاوراق بهاداره حتی نقدکردنش زودترانجام میشه ازبانک بایدبگیری سفته سفیدندی حواست باشه

بعددوهفته تعلیق برگشتم قول دادم بعضی تایپکانظرندم بشینم یه گوشه میوه بخورم شماهم لطف کنید بچه خوب باشید
سفته مث چکه حتی نقد تر از چک اگه دادی بنویس ب عنوان ضمانت پشتش

خب میگم سفته به عنوان حسن انجام کار ینی چی...من الان تو موقعیتی نیستم که دوتومن بدم😕از حقوقمم بیشتره این دوتومن..

یعنی دوتومن باید بدم تا کار کنم؟

یا ضمانت میدم اگر نیومدم کار کنم دوتومن خسارت میدم؟؟🙄🙄

ضمانت میگیرن بیرون بیای از اونجا میدن بهتون اینو ب عنوان ضامن میگیرن

درخواست دوستی ⛔وقتے زنے حسـادت نڪردو دیگہ گیـر نـدادخـوشحـال نبـاش بـدون دیگہ تـو دلـش جـایے نـدارے
خب میگم سفته به عنوان حسن انجام کار ینی چی...من الان تو موقعیتی نیستم که دوتومن بدم😕از حقوقمم بیشتر ...

بله یعنی هرلحظه میتونن سفته اجرابذارن دوتومن ازت بگیرن 

بعددوهفته تعلیق برگشتم قول دادم بعضی تایپکانظرندم بشینم یه گوشه میوه بخورم شماهم لطف کنید بچه خوب باشید
همه جا داذن،دکه ایا هم دارن

اها😢حالا خود قضیه پولش و میشه مشخص کنی؟😢

اگه تا اخر برم کلاس،دیگه لازم نیست دو تومن بدم؟

این فقط ضمانت میکنه سر کارم هستم؟🤔

یا باید جلسه بعدی دوتومن پرداخت کنم براشون😑😑