بچه ها من تازه استخدام شدم توی کادر اموزش،امشب گفتن باید یه سفته دو تومنی برای ما بنویسی جهت حسن انجام کار،برای ضمانت.گفت سفته در واقع پول نیست یه تیکه کاغذه.
مثلا خانوم فلانی از تهران میره قم،من اونموقع سفته شونو بهشون تحویل میدم.
حالا چیه این سفته؟؟؟من باید دفعه بعدی رفتم دوتومن پول بدم بهشون؟😕
از بانک سفته بگیر حتما پشت سفته بنویس در قبال حسن انجام کار داده میشود نصفش اینور برگه باشه که دستت میمونه نصفشم اونور برگه که دست طرف میمونه . اسی حتما حتما پشتش بنویسیا ... من میخواستم سفته بگیرم کارمند بانک تاکید کرد حتما پشتشو بنویسم و به هیچ وجه سفید تحویل ندم
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برو از بانک بگیر . سفته یعنی پول نقد خیلی حواستو جمع کن لطفااااااااااااااا
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته