2777
2789
عنوان

۳ ماه اول بارداری چقد وزن اضافه کردین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2723 بازدید | 49 پست
نی نیتون دختره شما من خیلی دوست دارم دختر داشته باشم برا منم دعا کنید

عزیزم واسه منم معلوم نیست هنوز 

ان شاالله خدا ی دختر خوشگل و سالم بهت بده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترت نگفته غیر عادیه؟ نگرانم کردن اینجا میگن طبیعی نیست سه ماه اول ۶ کیلو

نه عزیزم دکتر فقط گفت شاید دریابت گرفتی آزمایش دادم نرمال بود 

فقط کیسه آبم از حد نرمال بزرگتر بود با بچم درشت بود 

دکتر گفت طبیعیه

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
عزیزم واسه منم معلوم نیست هنوز  ان شاالله خدا ی دختر خوشگل و سالم بهت بده

ممنونم ایشاا...هرکی هرچی میخواد همونو خدابهش بده😍😍من پسر دارم براهمین میگم یه دختر داشته باشم 

دیروز ان تی دادم اونجا فهمیدم ۶ کیلو اضافه کردم من کلا غذا هم نمیخورم نمیدونم چطور شد

عوارض بارداریه عزیزم، تغذیه که برای رشد نی‌نی خیلی واجبه و اگه ویارم داری به زور باید بخوری، اما وزنت باید یجوری کنترل شه

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋
فکر کنم چون بچه دومه دوستم اینطوریه شکمش اندازه ۵ ماه اس

عه واقعا. آخه خیلی. حس بدیه. من قبل حاملگی تو رژیم و ورزش بودم تازه مانکن شده بودم الان خودمومیبینم. یجوری میشم شکمم عین یه توپ اومده جلو. به شوهرم میگم از الان شکمم اینه وای بحال آخرش. فکرکنم منفجر بشم 😂😂😂😂

خداجونم خیلی دوستت دارم مرسی که. پسرم صحیح و سالم اومد توبغلم. خودت مراقبش باش که بسلامتی بزرگ بشه و سالم و صالح باشه 
نه عزیزم دکتر فقط گفت شاید دریابت گرفتی آزمایش دادم نرمال بود  فقط کیسه آبم از حد نرمال بزرگتر ...

منم چکاپ دادم جوابش اومد هنوز نبردم دکتر شاید دیابت دارم نمیدونم 

عه با همیم ☺️☺️من فقط تهوع ندارم خداروشکر

بسلامتی. توهم شکمت بزرگ شده

خداجونم خیلی دوستت دارم مرسی که. پسرم صحیح و سالم اومد توبغلم. خودت مراقبش باش که بسلامتی بزرگ بشه و سالم و صالح باشه 
ممنونم ایشاا...هرکی هرچی میخواد همونو خدابهش بده😍😍من پسر دارم براهمین میگم یه دختر داشته باشم  ...

من بچه اولمه بعد کلی انتظار با ای وی اف باردار شدم خودمم دختر دوس دارم ولی الان واقعا فقط سلامتیش مهمه برام دعا کن نی نیم سالم باشه

ان شاالله شما هم ی خواهر ناز واسه گل پسرت میاری

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

اره منم شکمم بزرگ شده توی بارداری پسرم اصلا شکم نداشتم تا آخر ۸ماهم

منم اونجوری بودم تازمان زایمانمم شکمم آنچنان بزرگ نشده بود ولی ایندفعه کلا از الان شکمم بزرگ شده سینه هامم داره بزرگ میشه و درد داره

من بچه اولمه بعد کلی انتظار با ای وی اف باردار شدم خودمم دختر دوس دارم ولی الان واقعا فقط سلامتیش مه ...

عزیزم به سلامتی نی نیت بیاد بغلت انشاا...هرچی دوست داری و سالم و سلامت بیاد بغلت .منم پسرم و بعد ۱سال اقدام و قرص و دارو اوردم.برا همین دومی و فکر نمیکردیم زود حامله بشم بعد دوماه اقدام باردار شدم.