2777
2789

پسرم خیلی کُند مینویسه فقط در حال بازیگوشیه باید بشینم بالا سرش به زور تا تکالیفش رو بنویسه از نوشتن فرار میکنه حتی داخل کلاس هم خیلی کند مینویسه ریاضی رو توضیح میدم بازم اشتباه میگه به نظرتون مشکلی داره بچه های شماهم اینطورن؟؟ در ضمن پیش دبستانی هم نرفته تازه شش سال و دوماهش شده

خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی نیمه اولیه،معمولا نیمه اولیا کند تر هستن و نیاز به توضیح بیشتر دارن،منم بخاطر همین دوست نداشتم بچم نیمه اولی بشه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

سلام...منم دخترم کلاس اولیه برعکس پسرشما عاشق نوشتن مدرسه وریاضیه...بدون اینکه براش توضیح بدم خودش میفهمه حتی جلوتر ازمعلمش بگه...پیش دبستانیم نرفته...مشقاشو نینویسه باز دوباره تو یه دفتر دیگه میگه برام سرمشق بده

سلام...منم دخترم کلاس اولیه برعکس پسرشما عاشق نوشتن مدرسه وریاضیه...بدون اینکه براش توضیح بدم خودش م ...

دخترا معمولا خودشون درس میخونن ولی پسرا اونم کلاس اول اینجورین،بنظرم پسر اسی دو سه ماه دیگه راه میوفته،تازه اول کاره

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
سلام...منم دخترم کلاس اولیه برعکس پسرشما عاشق نوشتن مدرسه وریاضیه...بدون اینکه براش توضیح بدم خودش م ...

شمااحتمالا  خودت باهاش کار کردی بچه ای که عضلات دستش ضعیف یکم که بنویسه خسته میشه مامانه غر میزنی اونم فرارمیکنه

راه میوفته نگران‌ نباش

سخته براشون

زیادم هست

منم دخترم اوله

خیلی تنبل بازی درمیاره

تازه درشت درشت مینویسه که مثلا تو یه خط۵تا بنویسه زود تموم شه🙄🙄🙄

چاره چیه

تا حضوری نشه زبر و زرنگ نمیشن

دلشون دنبال بازیه

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

شمااحتمالا  خودت باهاش کار کردی بچه ای که عضلات دستش ضعیف یکم که بنویسه خسته میشه مامانه غر میز ...

آره من قبلن باهاش کار کردم همشم تشویقش میکنم حتی اگه بد بنویسه براش دست میزنم جلو جمع ازش تعریف میکنم.. سعی میکنم دعواش نکنم سرش غر نزنم به هرحال بچست...