2777
2789

چهارماهگی باید دوبرابر وزن تولدش باشه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون شش ماهگی گلم  شش ماهگی دوبرابر وزن تولد یک سالگی ۳ برابر وزن تولد

من تو نموداری که خودم داره اینو نوشته 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

ببین ۶ ماهگی باید دو برابر وزن تولد بشه بقیه اش مهم نیست پسر من تا ۸ یا ۷ ماهگی این وزن بود 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
تولدش 3 کیلو بوده تا 4 ماهگی ینی 6 میشه؟ 

اره میشه نگران نباش 

اره نرماله

جتریم همش عکسای نوزادی پسرشو نشون خانواده شوهرم میده نشون خودم میده، اخه خیلی تپل بوده، اونام میزنن تو سرم ک بچت جون نداره، همشم ب خودم میگه خیلی لاغره، دقیقا رو نموداره، چندبارم گفتم  بهشون رو نموداره، دکترش میگه خوبه اما باز حرف خودشونو میزنن، 

چقد بی فکرن، ذهن منو درگیر کردن

جتریم همش عکسای نوزادی پسرشو نشون خانواده شوهرم میده نشون خودم میده، اخه خیلی تپل بوده، اونام میزنن ...

بگو مهم سلامتیه بچه است اگه خدایی نکرده کمبود وزن داشت حتما دکتر میگفت 

بچه تپل زودی چشم میخوره تنبل هم میشه دیر راه میوفته ولی بچه لاغر زرنگتره

جتریم همش عکسای نوزادی پسرشو نشون خانواده شوهرم میده نشون خودم میده، اخه خیلی تپل بوده، اونام میزنن ...

ببین اصلا اهمیت نده جاری خودش کیه ک بخاد نظرشم روت تاثیر بزاره 

سفت باش میگن لاغره بگو دکتر و بهداشت گفتن عالیه وزنش نرماله و بچه ای ک زیادی چاق بشه مریضه

وزن تولد نی نی چند بود؟