ببین عین جاری و خانواده شوهر من حالا خوبه پسر من4ماهگی 6کیلو بود میگفتن لاغره تا 1سالگیش میگفتن لاغره منم میگفتم مهم منو باباشیم ک اینجوری مانکن دوسش داریم اینجوری خوبه بعد عکس بچگی هاشو ک دیدن گفتن ن تپل بوده الان لاغر شده منم گفتم والا شما از همون اولم گفتین لاغره بهشون برخورد دیگه هم هیچی نگفتن
جاریمم میگفت لاغره با ی حالتی منم گفتم بچه چاق مریضه من همینجوری لاغر دوسدارم نمیدونم چرا بقیه نظر میدن اخه اونم ساکت شد دیگه هیچی نگفت
باز ی مدت گفتن ن بچه برادرشوهرم ک خیییییلی تپل بوده و این حرفا ما خیلی بهش رسیدیم ک تپل شده(مادر بچه یکماهگیش طلاق گرفت رفت بچه رو نبرد اینا بزرگش کردن ) انقد میگفتنا ینی عصبیم کرده بودن تا میخاستم برم خونشون غصم میگرفت انقد ک میگفتن ما میرسیدیم تپل بوده این لاغره خب ینی چی ینی منی ک ماددم هیچی ب بچم نمیدم ک لاغره منم گفتم من تلاشمو کردم برا خوردنش ولی بچه ای ک شیر خشک میخوره تپل میشه اونم باده بعدا لاغر میشه اما بچه ای ک شبر مادر فقط بخوره کلا تپلی نیس دیگه بعداز اون جریان یاد ندارم کسی بگه لاغره
خدا چند بار از چند طریق مختلف بهشون نشون داد ک من چقد میرسم اما ماشالله ماشالله پسرم هم باهوشه هم شیطونه برا همین تحرکش خیلیه