2777
2789
جتریم همش عکسای نوزادی پسرشو نشون خانواده شوهرم میده نشون خودم میده، اخه خیلی تپل بوده، اونام میزنن ...

همه بچه ها که مث هم نیستن.بچه های جاری منم درشتن ولی بچه های من ریز.سعی کن بی خیال باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جتریم همش عکسای نوزادی پسرشو نشون خانواده شوهرم میده نشون خودم میده، اخه خیلی تپل بوده، اونام میزنن ...

ب حرف هیشکی توجه نکن

بچه ها باهم فرق میکنن یکی توپل میشه یکی ن

مهم سلامتی بچس

همیشه وقتی نوزادی بدنیا میاد با نوزادای دیگ مقایسه میکنن شما خودتو ناراحت نکن 

بر جمال محمد و آل محمد و روح پاک حضرت فاطمه صلوات
ببین اصلا اهمیت نده جاری خودش کیه ک بخاد نظرشم روت تاثیر بزاره  سفت باش میگن لاغره بگو دکتر و ...

تولدش 3 کیلو بوده، خواهرشوهرم چاقه و بخاطر چاقیش ازدواج نکرده دلم نمیاد حرفی درباره ی چاقی بزنم یوقت ب گوشش برسه دلش بشکنه 

اصلا جاریم مهم نیس، با حرفاش مادر شوهرمو شستشوی مغزی داده اونم همش میگه دخترت جون نداره ک هی میگیره بغلش مبگه سبک شده لاغر شده میبرم دکتر و بهداشت میبینم اضافه شده

هرچی من میگم اونا بیشتر حرف میزنن 

ببین عین جاری و خانواده شوهر من حالا خوبه پسر من4ماهگی 6کیلو بود میگفتن لاغره تا 1سالگیش میگفتن لاغره  منم میگفتم مهم منو باباشیم ک اینجوری مانکن دوسش داریم اینجوری خوبه بعد عکس بچگی هاشو ک دیدن گفتن ن تپل بوده الان لاغر شده منم گفتم والا شما از همون اولم گفتین لاغره بهشون برخورد دیگه هم هیچی نگفتن

جاریمم میگفت لاغره با ی حالتی منم گفتم بچه چاق مریضه من همینجوری لاغر دوسدارم نمیدونم چرا بقیه  نظر میدن اخه اونم ساکت شد دیگه هیچی نگفت

باز ی مدت گفتن ن بچه برادرشوهرم ک خیییییلی تپل بوده و این حرفا ما خیلی بهش رسیدیم ک تپل شده(مادر بچه یکماهگیش طلاق گرفت رفت بچه رو نبرد اینا بزرگش کردن ) انقد میگفتنا ینی عصبیم کرده بودن تا میخاستم برم خونشون غصم میگرفت انقد ک میگفتن ما میرسیدیم تپل بوده این لاغره خب ینی چی ینی منی ک ماددم هیچی ب بچم نمیدم ک لاغره منم گفتم من تلاشمو کردم برا خوردنش ولی بچه ای ک شیر خشک میخوره تپل میشه اونم باده بعدا لاغر میشه اما بچه ای ک شبر مادر فقط بخوره کلا تپلی نیس دیگه بعداز اون جریان یاد ندارم کسی بگه لاغره

خدا چند بار از چند طریق مختلف بهشون نشون داد ک من چقد میرسم اما ماشالله ماشالله پسرم هم باهوشه هم شیطونه برا همین تحرکش خیلیه