2777
2789
تا حالا نخوردم دوست دارم امتحان کنم لوبیای کشاورزی مخصوصش اصفهان نیست

منم بیشتر با همین باقالی معمولی درست میکنم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دیگه مثلا اینجوری نیست که یه بار بگه شام پنیری یا خیار گوجه ای ،،سبزی چیزی بخوره !! حتما بای ...

یه بارهمین سایت بحث شدواسه شام من گفتم همسرم هیچوقت پختنی نمیخوادشام اگه خودم درست کنم میخوره وگرنه نون پنیر😪چشم خوردم بخداازشبش اومدخونه گیردادچراشام نذاشتی😑یعنی بعدازاینهمه وقت بااینکه ترک شام داره ورژیمه ولی میادخونه میگه چراشام نداری😐

دستورش رو میذارید؟

سیر رو رنده میکنم با روغن تفت میدم بعد شوید (خشک یا تازه فرقی نمیکنه) بهش اضافه میکنم بعد باقالی رو اضافه میکنم بعد دو دقیقه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه (زیاد) رو اضافه میکنم بعد آب رو اضافه میکنم. بعد که باقالی کامل پخت و یه کم هم له شد و آبش کشید (میزان آبش باید مثل قیمه باشه) تخم مرغ رو میشکونم توش. بعد چند دقیقه آمادست. اگر هم دوست داشتید میتونید کنارش ماهی سرخ کنید وگرنه همونطوری هم میشه خورد

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
سیر رو رنده میکنم با روغن تفت میدم بعد شوید (خشک یا تازه فرقی نمیکنه) بهش اضافه میکنم بعد باقالی رو ...

ممنونم بانو

اگر یادتون موند شب عکس بذارید ازش

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

ممنونم بانو اگر یادتون موند شب عکس بذارید ازش

هر بار خواستم عکس بزارم تو تاپیک ها، گوشیم میره تو فکر. یک بار هم یکی از کاربرها راهنمایی کرد گفت اسکرین بگیر ولی بازم نتونستم وگرنه میزاشتم. ببخشید.

چجوری درست کردی کدبانو😍لطفابگومن ازبیرون میخرم دوسدارم خودم درست کنم

از  سر آشپز پاپیون.. 

آخرش هم همه ش وا رفت اصلا داغون😂

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین