2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا ساعت پنج خودت رو گشنه نگه می‌داری که شوهرت بیاد نهار بخوری ؟؟؟؟ عزیزم خب شما بخور!!همسرت هم ه ...

راستش تا بیاد ی چیزایی میخورم لقمه و میوه و اجیل اماااا راستشو بخوای یکم اذیت میشم خخخ اماااسال اول ازدواجه طبیعیه این لوس بازیا😂😂

اقا ما یروز اومدیم یه ادم خوشگلو خوشتیپو بغل کنیم تق خوردیم به ایینه به همین برکت قسم😎😉
 اوا تو هم یادته؟

مگه قدیمیه ؟

من امروز توی پربازدیدا خوندم😁

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

باقالی قاتق

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
برگرفته از همون بود 😅

خخخ مراقب مادرشوهرت باش امشب

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

میدونستین که باید صبحونه کامل خورد و ناهار نخورد ولی شام رو زود خورد.البته بیشتر برا کسایی که شاغلن میگن‌خوبه.چون بعد ناهار معمولا ادم خوابالوده.ولی به جاش چیزای مقوی خورد میوه و اجیل و اینا.من بیشتر وقتا که ناهار نمیخورم سرحال و پرانرژیم

دقیقاً  من شام تخمه و انجیر و پسته و میوه فقط  چی بشه بلال کباب کنم  یا دیگه گشنه ...

همون یه مقدار شام بخوری بهتر از ایناس خخخ،،

تخمه و انجیر و آجیل و اینا که گفتی کالریشون خیلی بیشتر از شام میشه 

اینارو یه مقدار میان وعده مصرف کن 

چجوری درست کردی کدبانو😍لطفابگومن ازبیرون میخرم دوسدارم خودم درست کنم

نخود ۲۴ ساعت بخیسون .دوبارچرخ کن پیاز وسیر بزن ادویه خاص داره مخصوصا فلفل وزنجبیل .بعضیا سیب زمینی یه کوچولو یا تخم مرغ میزن من نمیزنم‌.البته اگر موادت سفته یه استکان آب بریز

اخه امروز کلا تو سایت یا حرف گردو بود یا بحث سر گردو

😂😂😂

ما کرونا داریم برامون احتمالا سوپ میارن🤒

عضو گروه گل رز بنفش         💜💜💜💜💜                                  وزن اولیه76800...... وزن بعدی 72500.....             وزن بعدی70500..... وزن هدف 68