2777
2789
عنوان

عفونت گوش لطفا بیاین

32 بازدید | 2 پست

خانوما پسرم دوروزه بوده تب میکرد بردمش دکتر گوششو معاینه کرد گفت عفونت داره سوزن نوشت و دارو سوزنو زدم داروهارو هم میدمش یک سالو سه ماهشه 

کسی بوده گوش بچش عفونت کرده باشه بعد چندروز خوب شده لطفا بگین نگرانم

بعد معذرت میخوام دیدین بیضه ها بچه ها یه جا جمع و سفت وایسادن مال پسرم از دیروز شل شدن بنظرتون مال تب بالاس بعضیا گفتن مال دما بدن و تبه؟

نگران نباش عزیزم، بیضه ها با دمای بالا شل میشن و با سرد شدن و دمای پایین سفت میشن و این تغییر طبیعی هست و همیشه رخ میده، مگه تا حالا ندیدی، اخه پسرت یک سال و خورده ای شده ، تا حالا باید این تغییر رو متوجه میشدی

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.