2777
2789
عنوان

ازدواج خانواده چادری با مانتویی

559 بازدید | 35 پست

بچها من داداشم به خواهر دوستش علاقه داره خانواده اصیلی هستن و مذهبی دختر خانم هم خیلی با وقار و متین همچی واقعا عالی 

خانواده ما مانتویی هستن اما ماهم معتقدیم و اهل نمازو روزه منتها جو فامیلمون اینجوره مثلا باغ میریم دخترا با یه بلوز شلوار و روسری هسن

مادرم به داداشم میگه دختره چادریه ممکنه بعدا پشیمون بشی  و سختت باشه  

من دیگ بیشتر توضیح نمیدم میشه نظرتونو بگید

مگه داداشت میخواد چادر بپوشه ک سختش بشه 

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 

بله ممکنه ب مشکل بخورن 

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم برعکس بود دختره بیشتر اذیت میشد ینی اون مانتویی بود و شما دوست داشتید چادری بشه اینجوری سخت نیست

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...

اگه دختره متعصب نباشه مشکلی پیش نمیاد

همسر پسرخاله ی منم چادری و محجبست ولی بین ماها خیلی راحت و مهربونه کاری به پوششمون هم نداره

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

دختره قرار چادر بپوشه بعد برادر شما سختش؟😐

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 

خودتون میگین آدم های مقیدی هستین

مگه تو یه فامیل همه باید چادری یا همه باید مانتویی باشن؟والا بخدا خیلی خانواده ها هردوش رو دارن

تو فامیل ما و خانواده شوهرم هردوش هست

هیچ مشکلی هم نداریم

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
خودتون میگین آدم های مقیدی هستین مگه تو یه فامیل همه باید چادری یا همه باید مانتویی باشن؟والا بخدا ...

دقیقااا،من یه دوست دارم خودش چادریه،خواهرش مانتویی هر دو تاشون هم خودشون طرز پوششون رو انتخاب کردن هیچ مشکلی هم ندارن 

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 
ن خب اما بالاخره وقتی همسرش لباس پوشیدنش با بقیه فرق داره

درست میگه 

شاید همسرش خوشش نیاد ک دخترای فامیل با بلیز شلوار جلو شوهرش برن بیان

زغال و الماس هردو از کربن اند..فقط ارایش متفاوتی دارند💕
دقیقااا،من یه دوست دارم خودش چادریه،خواهرش مانتویی هر دو تاشون هم خودشون طرز پوششون رو انتخاب کردن ه ...

اره واقعا تو یه خانواده کوچیک حالا نه فامیل ممکنه دوتا بچه پوششون فرق کنه

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍