2777
2789
عنوان

ازدواج خانواده چادری با مانتویی

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 35 پست
اره درست میگی حالا ک فلا محو این دختر خانم شده خدایی هم دختر ماهیه اما ما نگرانیم ک یهو بعدا پشیمون ...

آره به هر حال از الان ایشون باید به همه چی فکر کنه

هر کسی باید پوشش طرف مقابلش رو بپسنده

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته مرسی از راهنماییت😍

ممنون از این که اومدم تو این تاپیک و شما از اون خانم بد نگفتید چون تو اینجور تاپیکا که میرم

همش دارن میگن دختری که برادرم میخواد فلانه و توقع زیادی داره و این حرفا ولی شما خیلی خوب گفتید و مودبانه

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
ممنون از این که اومدم تو این تاپیک و شما از اون خانم بد نگفتید چون تو اینجور تاپیکا که میرم همش دار ...

لطف داری 

والا خب وقتی دختر مردم نجیبه عزیزه با وقاره چرا ادم بد باشه باهاشون من واقعا دوست داشتم در این مورد مشورت کنم راهنمایی بگیرم که دوستان از جمله خودتون خیلی کمک کردین شماهم معلومه خیلی گلید

لطف داری  والا خب وقتی دختر مردم نجیبه عزیزه با وقاره چرا ادم بد باشه باهاشون من واقعا دوست دا ...

ممنون خوبی از خودتونه

خوشحالم که همچین تاپیکایی و کاربرایی مثل شما هم هست