2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه

62 بازدید | 6 پست

دیگه واقعا بریدم 

با مدرک لیسانس مهندسی بیکار خسته نا امید

واقعا نمیدونم باید چیکار کنم انگار هیچ مسیری برا موفقیت نیس 

نه میشه موند ن میشه رفت

الان برای مهاجرت حتی با بورسیه شدن کم کمش ۳۰۰ میلیون هزینه میخواد بماند سختی های بعدش

نمونی هم اس و پاس و بیکار 

یا چندر غاز ک کفاف هیچی رو نمیده

خدایی برا چی زنده ایم و زندگی میکنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناامید نباش میدونم خیییلی سخته اما متاسفانه خیلی ها الان این وضعیت دارن به مدرکت بسنده نکن. سعی کن دوره های آموزشی ببینی و یه کار دیگه رو شروع کن یا تو حیطه کار خودت از کم شروع کن متاسفانه الان هیچ چیزی سر جای خودش نیست 

ناامید نباش میدونم خیییلی سخته اما متاسفانه خیلی ها الان این وضعیت دارن به مدرکت بسنده نکن. سعی کن د ...

دقیقا چون هیچی شر جاش نیس نمیدونم چیکار کنم دنبال چی برم نمیدونم چیکار کنم که تهش برسم ب جایی 

دقیقا چون هیچی شر جاش نیس نمیدونم چیکار کنم دنبال چی برم نمیدونم چیکار کنم که تهش برسم ب جایی 

اگه میدونی با یه مشاور صحبت کن اما بدون تنها نیستی و اینکه نزار تو این حال بمونی از یه جای کم شروع کن اما حتما شروع کن. مطمئن باش میتونی