2777
2789
عنوان

تو این دوره از زندگیم به شدت احساس حسادت میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 23 پست
باید به جایی دانشگاه اسمشو میذاشتن شوهرگاه ازدواجگاه😂😂

😂😂😂😂 ولی یه نصیحت میکنم در این رابطه:هیچ وقت با دانشجو جماعت وارد رابطه نشین مگر اینکه تشخیص بدین طرف آینده داره، در اون صورت باید تورتو بندازی 🤪 خداروشکر کلاس ما از اینا نداره 😬حلال خودشون خواهر❤️😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کسی دوستی و معاشرت کن که وضعیت مالیشون مثل خودتون باشه

در اون صورت حس میکنم هیچ پیشرفتی نمیکنم، چون از قدیم میگن با ادمای بالاتر از خودت معاشرت کن تا حداقل یه سر سوزن شبیهشون بشی ، ولی باز دوستای هم سطح خودمم زیاد دارم👍🏻

بالاتر از نظر علمی و اخلاقی میگن. نه مالی. 

😅راست میگی، ولی شاید اینجوری از نظر مالی پیشرفت کردم.

زیادم باهاشون قاطی نمیشم چون همونطور که گفتم فقط حس خفگی بهم دست میده. 😩😬

😅راست میگی، ولی شاید اینجوری از نظر مالی پیشرفت کردم. زیادم باهاشون قاطی نمیشم چون همونطور که گفتم ...

نه عزیز معاشرت با پولدارا باعث پیشرفت مالی نمیشه فقط همینجور که میگی باعث خفگی میشه. معاشرت با ادمهای پرتلاش میتونه باعث پیشرفت بشه. درستو خوب بخون انشالله استاد دانشگاه بشی. موفق باشی

نه عزیز معاشرت با پولدارا باعث پیشرفت مالی نمیشه فقط همینجور که میگی باعث خفگی میشه. معاشرت با ادمها ...

😍فدات بشم عزیزم، عجیبه دعایی که کردی آرزوی قلبی خودم بود، خدا از دهنت بشنوه ❤️😘