2777
2789

قبلا اصلا اینطور نبودم تا اینکه وارد دانشگاه شدم و با کسایی آشنا شدم که کلا از زندگی نا امید شدم. 

منظورم وضعیت مالی که دارن اکثرا خیلی وضعشون خوبه و مایه دارن، واقعا اونا رو میبینم حسودیم میشه اصلا بعد دانشگاه افسردگی گرفتم بخدا 

به عنوان مثال یه دخنری بود تو کلاسمون هر جلسه یه مانتو می‌پوشید، تنها انگیزم این بود که ازشون قشنگ ترم 😐 ولی تو دوران کرونا اکثرشون رفتن بینی عمل کردن 😂الان حس میکنم بینیم زشت شده بین اونا 🤪😂 خدایی تو این دوره زمونه پول نداشته باشی باید بری بمیری 😐

واقعا پول تو زندگی آدما تأثیر خیلی زیادی داره، همین دختره تا قبل اینکه بینی عمل کنه  یه همکلاسی پسر داشتیم خوشش نمیومد ازش الان که عمل کرده باهاش رل زده 🤦‍♀️😂 خیلی ها رو میشناسم حتی با همین ملاک میرن خواستگاری دختری. 

یه بنده خدایی استادش ازش خوشش میاد قراره خواستگاری رو گذاشتن بعد که رفتن دیدن دختره برای پایین شهره پشیمون شدن، پسره گفته بود ما خانوادمون تحصیل کردس این‌چیزا برامون خیلی اهمیت داره 😒🥺 الان هر وقت میرم دانشگاه حس خفگی بهم دس میده نمیدونم درسمو ول کنم برم سرکار یا با این افسردگی سر کنم و ادامه بدم😩🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اعتماد به نفستو ببر بالا 😑

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خداروشکر کن که تو قشنگی من هم بی پولم(بی پول که میگم یعنی وااااقعا بی پول نه اینکه دغدغم فقط خرید لباس باشه،از بچگی فقیر بودم همه چی به دلم مونده) و هم زشت هم بدبخت و بیچاره و...

یعنی هیچ راه نجاتی ندارم😂

...
تاثیر گذار بود😑

😁

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

اي بابا به درست برس دختر 

حالا توام در حد توان سعي كن لباس هاي خوب بخري و آرايشي كني و به خودت انرژي هاي خوب بدي همش كه مادي نيست… يك ميكاپ خوب بكن و شاد و خوش انرژي باش همه عاشقت ميشن من خودم دانشجو بودم الانم دانشگاه درس ميدم با اين محيط خيلي آشنام 

باز خداروشکر کن که تو قشنگی من هم بی پولم(بی پول که میگم یعنی وااااقعا بی پول نه اینکه دغدغم فقط خری ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️خدا نجاتمون بده  واقعا خیلی بده😬 تو اعتماد به نفست از من صفر تره😂🤦‍♀️به خودت بیا دختر