2777
2789

تاحالا چندبار تاپیک زدم راجب دکتر ختمی یا شیخی برای عمل بینیم ولی یک نفر نبود جواب منو بده ک کدوم خوبه چون من مال اهواز نیستم نمیدونم کدوم خوبه کسی نیست منو راهنمایی کنه ک یا پیش ختمی عمل کرده باشه یا شیخی😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راست میگن بینیو رو کوتاه می‌کنه؟مال شما اینطوره

بینی من ک از نظر ظاهری مشکلی نداره

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
شیخی تو مطب دیدم کاراشو قشنگن و خیلی هم توجه میکنه ب بیمار  و دوستامم ختمی بودن اونام قشنگن مشک ...

من یه خانومی از اشناهامون خواست پیشش عمل کنه نکرد دیگ دلیلشو پرسیدم گفت ک یع نفر گفت بعد چندسال بینی میوفته پایین دیگ نمیدونم پیش خودش فکر کرد گرون میگیره این حرفو زد نمیدونم چی موندم باورکنم یانه بین این دو دکتر گیر کردم 

من یه خانومی از اشناهامون خواست پیشش عمل کنه نکرد دیگ دلیلشو پرسیدم گفت ک یع نفر گفت بعد چندسال بینی ...

نه باور نکن منم  خواهرم میخواد پیش شیخی عمل کنه یکسال باش تومطبا تاب خوردمه،دیدم نمونه کارارو ، شیخی کاراش قشنگن والا ،،

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

نه باور نکن منم  خواهرم میخواد پیش شیخی عمل کنه یکسال باش تومطبا تاب خوردمه،دیدم نمونه کارارو ، ...

من دماغم پره هاش کوچیکن بزرگ نیستن نوکش مهمه برا من تو کاراختمی دیدم نوکارو باریک میکنه دختر عمه دوستم رفت اونم مثل من پره هاش مشکل نداشت نوک بینیشو باریک کرد خیلی نازشد استخون بینی رو هم باریک میکنه وقتی نوک بینی توپل باشه خیلی زشته ولی دوستم رفت پیش شیخی هم پره هاش بزرگ بودن هم نکشون پره هارو جمع کرد ولی نمیدونم چرا انگار بینیش پهنه و انگار نکشن یطورایی گرده بااینکه خیلی کوچیکشم کرد