2777
2789
عنوان

برا دخترداییم خواستگاراومد خدالعنتشون کنه خانواده پسره و

| مشاهده متن کامل بحث + 1360 بازدید | 108 پست
10 تا خیلی کمه ولی شما هم زیاده خواهید دنگ خونه آخه؟!!!! حق داشته بگه نمیدیم  بنظرم 10 تارم ...

مهریه از خونه خیلی خوبه. مگه ندیدی چقدر اینجا تاپیک میزنن شوهرم بیرونم کرده گفته از خونم برو بیرون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادرشوهر من دقیقا با همین شرایط تو اون مجلس گفت به مدر خانمش هرجی دوست دارین بنویسین من امضا میکنم 

پسره اکه دخترداییتون را دوست داشت لاقل حد میان را نگه میداشت 

بزرگترین اشتباهشه اگه به این پسره اعتماد کنه ادم تا وقتی خوبه که همه جیز خوبه وقتی شرایط سخت میشه باید طرفو بشناسه

******نه به خاطر مادرش به خاطر عدم لیاقت و مردانگی در پسر حتما ردش کنه******

قصه اینجاست ...که شب بود و هوا ریخت بهم...من چنان درد کشیدم...که خدا ریخت بهم.

خب در کنار ۱۰ سکه حق طلاق و حق اشتغال رو بگیره.

سکه رو اگر طرف نخواد بده نمیده. موقع طلاق ۱۰۰ تا راه فرار دارن که دستت به جایی نرسه.

حق و حقوق مهمتر هست.

بعدم خونه به نام زدن رو خیلیا قبول نمیکنن. با هم که هنوز زندگی نکردن و زحمت نکشیدن که همون ابتدا به نام بزنن.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
مهریه از خونه خیلی خوبه. مگه ندیدی چقدر اینجا تاپیک میزنن شوهرم بیرونم کرده گفته از خونم برو بیرون

من که اگه روزی برای پسرم برم خاستگاری به هیچ عنوان دنگ خونه نمیدم

ندیده و نشناخته چرا باید خونه ای  که با خون دل به دست اومده رو تقدیم یکی دیگه کرد!

دخترو  پسر ازقبل باید باهم حرف میزدن

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️

خونه رو کمتر کسی قبول میکنه واقعا هم منطقی نیس پدر مادر بیان خونشون رو به اسم عروس بزنن. سکه هم ده تا کمه شما قبول نکنید

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی

اخر هم مامان پسره میگه لابد با پسرم خوابیده که ب ده تا سکه راضی شده... تو این یک سالم اینقدر بچمو چاپیده‌...

اقا ناراضیه.... ناراضی بفهم...

گول اینکه پسره بگه من پشتتم رو نخور

مامانه ب پسرشم میگه اگر بخوادت یک سکه هم میاد پس واسه پول خواسته ات ک رد کرده....

از قدیم گفتن مادر رو بببین دختر رو بگیر الان میگن مادر پسر رو بببین در برو...