2777
2789
عنوان

خانومایی که باشگاه میرین

159 بازدید | 16 پست

خانوما من ۲۲ سالمه 

و قدم تقریبا ۱۶۰ _۱۶۱ هست و وزنمم۵۹ هست نه چاقم نه لاغر رونم نسپتا توپره و سینمم بزرگه دلم میخواد باسنم بزرگ بشه و کمرمم باریک 

چقدر باید برم باشگاه تا هیکلم بیاد رو فرم ؟

دوستم ۴ ساله باشگاه میره هیکلش خیلی عالیه دلم میخواد مث اون بشم ولی از قسمت سینه تقریبا میشه گفت تخت هست ولی کمر و پایین تنه عالیه 

من دوستم دارم پایین تنم درست کنم مخصوصا باسن که حس میکنم اصلا ندارم ولی میترسم سینم اب بشه 

کسی که رفته یا مربیه تجربه ای چیزی داره راهنماییم کنه ؟چقدر باید برم چقدر کار کنم خیلی دلم میخواد هیکلم بیاد رو فرم🫠

ای آشنای غریب، ای عصمت هشتم، ای غریب الغربا، ای شمس الشموس و ای مولای من! 🍃🤍رضا جانم کمکم کن 🤍🍃

باشگاه و ورزش باید روتین زندگیت باشه ..........همیشه باید بری

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشگاه و ورزش باید روتین زندگیت باشه ..........همیشه باید بری

خب شما خودتون باشگاه میرید ؟

ای آشنای غریب، ای عصمت هشتم، ای غریب الغربا، ای شمس الشموس و ای مولای من! 🍃🤍رضا جانم کمکم کن 🤍🍃

بله 

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

طول میکشه به اندام ایده آلت برسیو من که میرفتم سینمو بجا اینکه بزرک کنه اب میکرد😑

خب میگم که من هرکیه دیدم اب شده بدم میاد سینه اب بشه 

میگم باسن خیلی میاد رو فرم ؟

اگه ول کنی دوباره میشی شکل اولت و این بده 

اگه قصد بارداری هم نداری برو 

ولی اگه قصد بارداری داری نرو چون حیفه اون همه زحمت بکشی همش باد فنا بره

اگه ول کنی دوباره میشی شکل اولت و این بده اگه قصد بارداری هم نداری برو ولی اگه قصد بارداری داری نرو ...

مجردمم🫠

اره رو فرم میاد گرد میشه

چقدر تغییر میکنه چه مدت برم تغییرات میبینم؟

بروباشگاه ازمربی بپرس،،واینکه تجربه ای که من دیدم ۶ ماه

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

مربی میگفت از ماه 5به بعد تغییراتو احساس میکنی

اهان مرسی عزیزم