2777
2789
عنوان

برا دخترداییم خواستگاراومد خدالعنتشون کنه خانواده پسره و

| مشاهده متن کامل بحث + 1360 بازدید | 108 پست
عزیزم من خودم مهریه ام یک سکه هست، منم دقیقا شرایطم مثل دخترداییت بود و چون شوهرمو دوس داشتم خودم گف ...

متاسفانه مردم این کشور ارزش زن به اندازه مهریه اش میدونن  

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
کسی که توهین کنه به همه ی ماها بی فرهنگ نیست؟کسی که جلوی جمع به دختر خودش که داره حرف میزنه دخترش حت ...

عزیزم تابلوئه که این زن موافق این ازدواج نیست و بزور اوردنش

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه مردم این کشور ارزش زن به اندازه مهریه اش میدونن  

به متاسفانه، درسته در واقعیت ارزش زن به مهریه اش نیست ولی هزاران قضاوت و حرف پشت سر دختره به وجود میاد که چطوری حاضر به این مهریه شده، بعد وقتی مهریه کوتاه اومدی توقع دارن موقع خرید هم دست بذاری روی اشغال ترین چیزها و این زنجیره ادامه داره ..‌‌.‌....!!!

به متاسفانه، درسته در واقعیت ارزش زن به مهریه اش نیست ولی هزاران قضاوت و حرف پشت سر دختره به وجود می ...

یک چیز بگم خیلی شایع شده که ما عربها به زن ارزش نمی دیم و این باور غلط همه جا پخش شده  اما بیش از حد ممکن ارزش میدن  مثلا از همون اول یعنی شاید هزار سال پیش اوایل اسلام مهریه زن در عربها پول هستش  تا الان اینجا بیشتر پول میزارن و این اصلا اهمیت نداره  خود زنه اهمیت داره حتی اگرمهریه اش هزار تومن باشه مرد بهش نمی گه مهریه ات کمه  طلاقت میدم  اصلا اینو نمی گن یعنی زن رئیس خونست  هیچ وقت اسم مهریه باعث عذاب زنان ما نشده 

اما میون ایرانیها قبلا مهریه زیااااد میذاشتن حتی اگر کلی اختلاف و .  دعوا میشه مرد میترسه  چون میبینه پشت قباله این زن هزاران سکه هست ولی الانها اگر خانمی مهریه اش یک سکه باشه مرد  با کوچیکترین  اختلافی مهریه کمشو به رخش میکشه و راحت بهش میگه مهریه ات که چیزی نیست طلاقت میدم  اینجا فقط مهریه برای زن فارس حرف اول میزنه  ای کاش همون اول اولا واس خود زن ارزش قائل میشدن  نه بخاطر مهریه بالا واسه زن ارزش میزارن امیدوارم برداشت بدی از حرفام نداشته باشی😘😘