2789
عنوان

برا دخترداییم خواستگاراومد خدالعنتشون کنه خانواده پسره و

| مشاهده متن کامل بحث + 1365 بازدید | 108 پست

بنظرم که با پسره صحبت کنه 

ما مهریه سنگین تو رسممون نداریم ولی خب اگه شما دارین حرفتونو بزنید 

بنظرم دنگ خونه هم زیاد مهم نیست اگه واقعا همدیگرو داشته باشن چه اشکالی داره توقعات بیاد پایین

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه 

تماممم 

دوست داشتن تمام مشکلات زندگی رو حل نمیکنه !

در ضمن پسره ب مادرش اجازه همچین توهینی نمیداد اگه دخترداییتو دوس داشت

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

به دختر داییت بگو 

با این مرد ازدواج کنه خودشو بچشو بد بخت میکنه

🏵حامی حیوانات 🏵/ الهام نیستم اسمم دلارا هست این کاربری مال دوستم بوده ....  / تنها یک چراغ است که مرا هدایت می کند و آن چراغ تجربه است.

همونطور كه شما ميتونين شرايطتون رو بگين اونا هم ميتونند شرايطشون رو بگن 

الان از نظر مادر پسره هم ببخشيد شما بي فرهنگيد كه مثلا مهريه بالا خواستين حالا اگر اقا پسر دختردايي اتو دوست داشته باشه خانواده شو راضي ميكنه به مبلغ مهريه درخواستي شما 

انقذر هم خانواده داماد رو فحش ندين

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

دوروز دگ خون ب جیگرش میکنه ننش 

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍خواستم بگم چشم دخترم خوب شد اونم تو سه سالگی که تقریباً محاله اما برای خدا غیرممکنی وجود نداره تو محرم امسال با توسل به ائمه و امام حسین خداروشکر معجزه رو به چشم دیدم🥲🌱خدایا شکرت الهی به حق زینب کبری عجل لولیک الفرج 🤲✍️

پسره اگه واقعا دختر داییت رو دوست داره باید احترام لازم برای شروع یک خویشاوندی رو به جا بیاره و با مادرشم صحبت کنه. کسی محتاج طلا و ملک و اینا نیست و اینا خوشبختی نمیاره ، منتها بحث احترام و ارزش قائل شدنه که از طرف پسر برای نشون دختر طلا و اینا میارن

اللهم ارزقنا ، هر آنچه که خیر است و نمی دانیم...