2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد پریودی یک غسل به نیت هردو مورد بکنی درسته.الان نه.مواردی که میگید بعضی مراجع گفتندبنابه احتیاط واحب  میشه نشنیدم.

زنگ بزن دفتر امام جمعه شهرتون.یا دفتر مرجع تقلیدت.یا دفتر پاسخگویی سوالات شرحی حرم امام رضا یا حضرت معصومه

بعد پریودی یک غسل به نیت هردو مورد بکنی درسته.الان نه.مواردی که میگید بعضی مراجع گفتندبنابه احتیاط و ...

روم نمیشه جلو مامانم زنگ بزنم😂😂😂

ولی میگن کراهت داره حتی وقتی این غسل گردنته سر سفره بشینی

یسری مراجع گفتن میشه یسری همگفتن احتیاط واجبه  من نمیدونم احتیاط چیه  چرا خودتو خیلی عال ...

احتیاط واجب یعنی اگه دوست داشتی میتونی از دستور یک مرجع دیگه دراین زمینه تقلید کنی وگرنه باید همین دستور رو انجام بدی.احتیاط مستحب هم که یعنی مستحبه

میخاسدم دعا بخونم ک زود به ممد برسم اینطوری دیگه کار بد نمیکنم😂😂

افرین خوب میکنی انشالله زود به ممدت برسی از اینکارو نکنی ایشالله همه به ممداشون حالا عشقاشون برسن از این کارا نکنن😂😂😂

👣