2777
2789

چجوری تو پریودی رابطه داشتی؟؟؟😳😳😳

نکنید علاوه بر اینکه از نظر شرعی جایز نیس باعث کلی عفونت و بیماری هم برای خودت هم برای همسرت میشه ☹

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری تو پریودی رابطه داشتی؟؟؟😳😳😳 نکنید علاوه بر اینکه از نظر شرعی جایز نیس باعث کلی عفونت و بیم ...

عزیزم بدون رابطه نمیشه غسل واجب شه؟!؟؟؟

چرا میخاید من همچیزو بگم؟!؟😂😂😂😂

خدایی ... زدی خود ارضایی کردی اومدی توسایت میگی؟؟ وات د فاز؟؟ زشته بقران از خانم مذهبیا توخصوصی می ...

من با شما قراربود هیچ اینتراکشنی نداشته باشم 

بعدم سوال بود برام خب 

بعدم من کلمه ی مستقیمشو نگفتم ممنوعه و نی نی یار میاد سراغتا😐💔

اخه توسایت عمومی جاشه؟؟ از دوتامدهبی بپرس خا میکنی بکن ولی هوار نکش ک! یکم حیا خوبه 

این سایت برای سوالات خانوما طراحی شده و ماهیت سایت همینه من حتی کلمشم به کار نبردم فقط سوالمو پرسیدم 

بچه ها هم از تاپیک های قبلم میدونن من مجردم و برای اینکه رفع ابهام بشه گفتم ارتباط جنسی نداشتم 

مشکلی میبینی تاپیک های منو نادیده بگیر قرار نیست بیای و هر چی به دهنت میاد بگی

این سایت برای سوالات خانوما طراحی شده و ماهیت سایت همینه من حتی کلمشم به کار نبردم فقط سوالمو پرسیدم ...

سایت خانوماس ولی میبینی ک پره مرده! یکی اومد خصوصی یاهرفکری راجبت کرد ناراحت نشوپس!

درهرصورت صلاح دونستم بگم

موفق باشی