2777
2789
عنوان

بدم میاد از این رفتار مامانم😐

200 بازدید | 12 پست

عمم زحمت کشیده میخواد منو با هزینه خودش ببره مشهد من 20 سالمه تک فرزندم.....

بعد مامانم شاغله حداقل ماهی 10 تومن میگیره بابام سرکار میره و خورد و خوراک خونه با پدرمه کلا نه قسط داریم نه چیز جدیدی برا خونه میخره نه برا خودش خرج  میکنه الان 2 میلیون به من داده میگه ولخرجی نکنیاااا برا 10 روز تو مشهد 2 میلیون به من داده میگه شهریه دانشگاهت هم با همین پرداخت کن😐😐😐

خرج میرم حتما باید زهرمارم کنه با این رفتارش 

مگه خرجتو عمه خانم نمیده؟🥲

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵  تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هزینه اقامت و رفت و آمد کم نیستا. پول تو جیبی هم باید بده؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

وا😐

من 21 سالمه، قسط های دانشگاهمو خانواده میده ولی خودم همزمان پاره وقت کار میکنم تا بتونم لباس بخرم، چیزی بخرم برا خودم. درسته سخته ولی لاقل دستم تو جیب خودمه و استقلال دارم، بنظرم کار پیداکن

تویی که داری امضامو میخونی ،برای رسیدن هر دوتامون به حاجت هامون دعا کن💞

خب بره خرید لباسی چیزی کنه عمه خانم بده؟همینکه زحمت هتل و رفت وامد و خوردو خوراکشو میده دستش درد نکنه

سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،
خب بره خرید لباسی چیزی کنه عمه خانم بده؟همینکه زحمت هتل و رفت وامد و خوردو خوراکشو میده دستش درد نکن ...

والا دیگه پول تو جیبی ک با عمم نیس همونم لطف کرده منو برده😐💔