2777
2789

مامانای زبر و زرنگ و پرانرژی لطفا بیایین راهکار بدین ببینم چیکار میتونم بکنم؟ بخداااااا حالم خیلی بده...

دوتا پسر ۱۱ و ۹ ساله دارم. پسر بزرگم که مشکل یادگیری داره امسال دوباره تکرار چهارم داره البته به پیشنهاد خو‌دم قرار شد دوباره بخونه. یکسال تمومه عذاب وجدان دارم (میگم اگه بیشتر تلاش میکردم یکسال عقب نمیموند). پارسال خیلی اذیتم کرد تا دوماه من‌نوشتم ایشون سربازی و کارتونش بود هرروز باهم بحث داشتیم اصلا تشویق و تنبیه و محدودیت و ... هیچکدوم سازگار نبود که بالاخره دیگه رهاش کردم به امید اینکه سال بعد کرونا تموم میشه مدرسه ها باز میشن میره مدرسه. البته تا سوم هم به زور رفته بالا. در این مدت وقفه تقریبا دوم و سوم هم فراموش کرده. پدرش هم انگار وجود خارجی نداره. یا انرژی منفی میده یا سرش داد میزنه و تحقیرش میکنه. بجای اینکه تشویق کنه میگه نمیخواد بخونی باخودم میبرت سرکار . از ۶ سالگی پسرم که متوجه مشکلش شدم هرچی گفتم ببریم درمان کنیم فقط مخالفت کرد که چیزیش نیست تو زیادی بزرگ میکنی ...

🌼🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌼

و اما امسال...

کلاس انلابن پسر بزرگم ۹ صبحه و کوچیکتره ۳ بعدازظهر. بخدا هرطور فکر میکنم میبینم که نمیتکنم به هردو برسم البته اگه قرار بود فقط به پسر بزرگم برسم باز هم وقت کم می اوردیم چون خیلی عصبی و پرخاشگره و با انگار به همدیگه انرژیهای منفی میفرستبم اصلا سازگار نیستیم. بخدا خیلی روی خودم کار کردم خیلی فحش هاشو تغافل مبکنم کوتاه میام بعد یه نفس عمیق دوباره با احترام و ملایمت بهش میگم بیا ریاضی کار کنیم ولی به دو دقیقه نمیرسه دوباره ناراحت میشه و همچنان باقی قضایا... تا به امروز هیچی نخونده فقط دوبار مشق نوشته. خودمم واقعا نه وقتی میمونه نه جونی...

مهربونا شمارو قسم میدم اگه اینجا کسی رو میشناسین که بتونه راهنماییم کنه اینجا تگ کنین شاید گذرش بخوره بیاد تاپیکم شاید فرجی بشه

خودمم بشدت از لحاط جسمی و روح و روان خرابم هر صبح بدن درد دارم و بشدت خوابم نیاد با همه اینا هی صورتمو میشورم به خودم میگم اروم باش اینا بچن نمی فهمن وقتی وارد میدان نیشم می بینم پسرم شمشیرشو لز رو بسته نمیخواد همکاری کنه....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط امسال مث پارسال رها ش نکن هر جوری هست کم و بیش از ش بخواه بخونه بنویسه،خیلی بده که میبینه پدرش با شما هماهنگ  نیست ،وقتی کوچیکه تکالیف شو انجام میده خیلی تشویق ش کن جایزه ی خوب بخر براش بزار تحریک بشه 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

آخی عزیزم کاملا درکت میکنم منم فاصله سنی بچه هام دو ساله...ولی دقیقا به خاطر آرامش خودم و بچم هیییچ کلاس آنلاینی نمیزارمشون...فقط حضوری قبول کردم چون توان سر و کله زدن باهاشونو ندارم... آموزش آنلاین برای بچه شیطون و ناسازگار یعنی سوهان روح

میتونم مادر خوبی باشم

تا حالا هم چندین مشاوره رفتیم ولی فقط هر کدوم یه جلسه... یا بهم‌گفتن توی خونت قانون بذار و عمل کنین یا پسرمو تشویق کردن و ..... ولی فقط اون لحظه قول میده و فراموش میکنه. میگم با برنامه بریم جلو اصلا میگم هرکسی توی خونشون قانون دارن اینجا جنگل نیست که هروقت خواستی هرکاری دوست داری بکنی. میگه مگه تو رییسم هستی بهم دستور میدی؟ من درس نمیخونم ... کتابشو که امسال دوباره جدید گرفتیم الان سه هفته هست بیرون زمین مونده نمیزاره توی کشوش. تنها و خسته موندم باهیچ کسی هم نمیتونم حرف بزنم توی ارن راه تنها کسی که میتونست از نظر مالی و عاطفی بامن همفکری و همدردی کنه (همسرم) اصلا اجازه نمیده در موردشون حرف بزنم

همه بچها اینجوری شدن پسر منم لجباز شده اما هم پا درسش میشینم از صب هم بهش رو ندادم ک پاشه بره هم کمک درسی براش گرفتم هم اینکه درس تموم شد میزارم بره بازی کنه خیلی سخته میدونم خصوصا دوتا بچه و بچه ای ک علاقه به یادگیری نداره از ابان مدرسه باز میشه اگه نمیترسی بفرسش بره مدرسه بچها هم خسته شدن هیچی نمیفهمن ک بخان جواب بدن گناه دارن بخدا اونام مقصر نیستن اما بچتو تحت فشار نزار گلم یکم به خودت ارامش بده یکم استراحت کن یکم بزارشون به حال خودشون همه چی خودت ننویس بزار باشه برا خودش بعضی وقتا خنگ بازی دربیار خودتو بزن به ناراحتی ک من این ریاضی را متوجه نمیشم کاش مثل تو باهوش بودم اگه میشع برام توضیح بده خیلی دوست دارم بهم یاد بدی وسط کلاس بهش تغذیه بده درکت میکنم گلم خدا بهت کمک کنه اما باید اینم درک کنیم بچها مقصر نیستن مثل پرنده تو قفس شدن 

ببین گلم پسر بزرگت حتمااا ببر دکتر،اگه نبری بعدا پشیمون میشی،حتی ممکنه دکتر ازت درکنار دارو بخواد یکی دوسال نره مدرسه یا معلم مخصوص براش بگیری،ولی انجام بده،دخترخاله من بخاطر تشنج بچگیش این مشکل داره،یعنی بادگیریش پایینه ولی دکتر اون زمان دارو داد وگعت بهتره دوسالی مدرسه استثنایی بره چون سبک تدریس یه کلاس بیست نفره به درد این نمیخوره ولی خالم قبول نکرد،اخرشم فقط تا اول راهنمایی اونم به زور ننره پاس شد،الانم که۲۰سالشه حتی ساعت یا شمارش پول بلد نیست،وواقعا دل ادم میسوزه براش،خودشم نسبت به همسناش خب خجله

برو پیش مشاور یا روانشناس پسرت نیاز به راهنمایی تخصصی داره چون گفتی کمی مشکل داره باید اصولی باهاش ر ...

عزیزم‌ مشاوره پیگیری میخواد بخدا تا امروزش چندین بار رفتم بدون اطلاع همسرم فقط تونستم هزینه یک جلسشو تامین کنم