2777
2789

من خیلی وقته از هیشکی توقع کمک ندارم ولی یه بنده خدایی هست هر وقت کاری پیش میاد خودشو حامی نشون میده.تا میایم رو کمکش حساب کنیم دقیقه ۹۰ خودشو کنار میکِشه.😶

خب آدم حسابی بشین کنار خودم یه خاکی تو سرم بریزم دیگه☹️

توی این چند روز، دو بار ناامیدمون کرد🥲

الآن ذهنم آشفته شده.چون قرار بود صبح یه کاری برامون انجام بده.الآن گفت نمیتونم😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این خیلی بدتره میگن یه نگهبان هر شب رو برجک‌با پیرهن معمولی نگهبانی میداد تو برف یشب پادشاه رد میشه بهش میگه سرباز تو بااین لباس کم اینجا یخ میزنی صبر کن برم برات لباس گرم بیارم بعد پادشاه یادش میره براش لباس ببره صبح میرن میبینن سرباز یخ زده میگن پس چرا شبای قبلی یخ نزد پادشاه میگه چون امید داشت من براش لباس بیرم اما نبردم

من خیلی وقته از آدما بریدم تازه اون هیچی بارها شده به خاطر لطف های خیلی کوچیک زیر بار منت ها و انتظارات سنگین تر اوناهم رفتم سر همینا خودمو داغ کردم که از هرناکسی انتظار کمک نداشته باشم

این خیلی بدتره میگن یه نگهبان هر شب رو برجک‌با پیرهن معمولی نگهبانی میداد تو برف یشب پادشاه رد میشه ...

دقیقا

امیدم به خداس

ولی واقعا دیگه هیچ اعتباری پیش من نداره متاسفانه

من خیلی وقته از آدما بریدم تازه اون هیچی بارها شده به خاطر لطف های خیلی کوچیک زیر بار منت ها و انتظا ...

من انتظاری از هیشکی ندارم.چون آدما مسائل خودشونو دارن.

من میگم نپره وسط که آره فلان کار با من.بعد بزنه زیرش.

من اگه بدونم خودم باید کارمو تنهایی انجام بدم، خیلی بهتره تا اینکه یکی امیدوار کنه بعد ناامید کنه🙃

الان خودت ی راهی براش پیدا کن همیشه به دیگران بسنده نکن

تقصیر شوهرمم هست.الکی این بار بهش رو انداخت.

آره خودم میتونم انجام بدم.

ولی دیگه اجازه نمیدم اینجوری دستمو بذاره تو پوست گردو

دقیقاامیدم به خداسولی واقعا دیگه هیچ اعتباری پیش من نداره متاسفانه

ماباید پیش خدا اعتبار داشته باشیم عزیزم همین الان از ته دلت صداش بزن یا اگر حال داری پاشو دورکعت نماز شب بخون ازش بخواه به زبون خودت

ماباید پیش خدا اعتبار داشته باشیم عزیزم همین الان از ته دلت صداش بزن یا اگر حال داری پاشو دورکعت نما ...

تا همینجا هم انقدررررر کمک کرده سر همین مسئله که ممنونشم.

دلم از آدماش گرفته😔