2777
2789
عنوان

به نظرتون کدوم کمتر ضایس

72 بازدید | 8 پست

هم خونه ایم خارجیه و اصلا باهاش صمیمی نیستم و نارنگی خریده و چون یخچال پر بود گذاشته رو کابینت نایلون نارنگیاشو

و من میترسم بخاطر بوش سوسک بیاد. بخاطر همین

بعدش من رفتم یخچالو مرتب کردم و نایلون نارنگیاشو که رو کابینت گذاشته بودو گذاشتم تو یخچال. بنظرتون صبح قبل اینکه بیدار شه بیدارشم باز بذارمشون رو کابینت که نفهمه؟ یا هیچی نگم و بعدن که دیدمش بگم ببخشید ترسیدم سوسک بیاد گذاشتم تو یخچال؟ 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوسک چرا باید به خاطر نارنگی بیاد؟ 🤔🤔

اخه به بوش حساسن و کلا خوراکی بیرون یخچال میذاریم ممکنه بیاد. منم یه بار تو اتاقم شونه  تخم مرغ دردار گذاشته بودم سوسک اومده بود رفته بود روش😭

وااااا. ینی چی ک همخونه اید؟ دانشگاهی هستی؟ مگه میشه ادم اینقد رودروایسی داشته باشه با همخونه ایش؟

اره. اخه ضایه نیس به وسیله هاش دست بزنم بدون اجازش؟ صمیمی نیستیم اصن

اخه به بوش حساسن و کلا خوراکی بیرون یخچال میذاریم ممکنه بیاد. منم یه بار تو اتاقم شونه تخم مرغ دردا ...

حالا از این حرفا گذشته اصلاً کار بدی نکردی. صبح پا شدین، بهش بگو تو یخچال جا باز کزدم نارنگی‌هاتو گذاشتم که خراب نشه 😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...