2777
2789
عنوان

کیاااااااا دوتا بچه دبستانی دارن؟ کسی اینجا میتونه کمکککککم کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 24 پست
فقط امسال مث پارسال رها ش نکن هر جوری هست کم و بیش از ش بخواه بخونه بنویسه،خیلی بده که میبینه پدرش ب ...

انگار دیگه خودش پذیرفته نمیتونه بخونه به هیییبیچ وجه تلاش نمیکنه. پیش بچه ها از پدرشون خواستم که تلنگری بزنه بالاخره یه مقدار زور برا بعضی پسربچه ها میخواد ولی خیلی غیرمنتظرانه پیش بچه ها گفت میخواد بخونه که چی بشه باخودم میبرم سرکار😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم‌ مشاوره پیگیری میخواد بخدا تا امروزش چندین بار رفتم بدون اطلاع همسرم فقط تونستم هزینه یک جلسشو ...

پدرشو راضی کن باهات بیاد یک جلسه مشاوره اونجا باهاش صحبت کنن نرم میشه یا از کسی که مثلا ازش حرف شنوی داره بخواه باهاش حرف بزنه 

اللن تو این دوره کرونا بچه های کاملا معمولی هم خیلی از مادرها برای درس خوندن حرف شنوی ندارن یا اگرم میتونی فقط یه روز از همسرت بخواه تو درساش کمکت کنه تا ببینه که واقعا سخته

پدرشو راضی کن باهات بیاد یک جلسه مشاوره اونجا باهاش صحبت کنن نرم میشه یا از کسی که مثلا ازش حرف شنوی ...

اصلاااااااااااااا نمیتونه ایشون هم بشدت کم‌حوصله و عصبی هستن یه بار گفتم ای بابا همه کاراشون گردن من افتاده ازش خواستم فقط یه ساعت باهاش کار کنه اولین بار توضیح داد بار دوم دفترشو با چندتا فحش پرت کرد عیییی ابجی دلم خیلی پره

من بچه هام هنوز کوچیکن دوتاشون پیش دبستانی میرن، بله اصلا توان و حوصله یاد دادن بهشون رو ندارم

دوقلو هستن؟ خدا حافظ و نگهدارشون باشه. با خودم میگم ای کاش اینا هم دوقلو بودن باهمدیگه یاد میکرفتن با یک تیر دونشون. هی دنبال بزرگه میرم کوچیکه بلند میشه و بالعکس

دوقلو هستن؟ خدا حافظ و نگهدارشون باشه. با خودم میگم ای کاش اینا هم دوقلو بودن باهمدیگه یاد میکرفتن ب ...

نه منم از خدام بود دوقلو باشن دو سال تفاوت دارن ولی من یه سال اولی رو دیر میفرستم که یک سال درسی تفاوت داشته باشن نزدیک باشن

میتونم مادر خوبی باشم
دوقلو هستن؟ خدا حافظ و نگهدارشون باشه. با خودم میگم ای کاش اینا هم دوقلو بودن باهمدیگه یاد میکرفتن ب ...

این روزام میگذره عزیزم ولی اگه رابطه تو با بچه هات سر این کلاسای آنلاین کوفتی خراب کنی دیگه درست نمیشه ...به معلمش بگو خودتون سخت بگیرید و جریمه بزارید برای تکالیف تا بچه ها با شما لجبازی نکنن

میتونم مادر خوبی باشم
این روزام میگذره عزیزم ولی اگه رابطه تو با بچه هات سر این کلاسای آنلاین کوفتی خراب کنی دیگه درست نمی ...

عزیزم معلما دیگه ماشالله توجه نمیکنن میگن با ۴۴ تفر دانش دیگه نمیتونن برسن فوقش تشویق کنن به ستاره و ....

پارسال ترم اول که شرکت نکردیم معلمشون بهم کفت جوابارو شما بنویس من لیستو رد کنم بره بعدا خودت باهاش کار میکنی یا معلم خصوصی میگیری. دیگه دولتیا اونهم با این اوضاع به درد نمیخوره

چرانگهش داشتی فقط اول به دردمردودی میخوره که حروف الفباکارمی کنن بقیه پایه هافرصت چندانی ندارن دوتااملابگیرن وروخوانی 

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم