2821
2789
عنوان

دنیا بهت نشونه میده؟!

148 بازدید | 7 پست

وقتایی ک اونقدر ناامیدی که دیگه جای هیچ امیدی نیست؟!

وقتایی که حس می کنی اونی که باید نیستی؟!

شرایط اونی که باید نیست..هیچ چیز اونجور که مبخوای نیست..ناامید شدی و نمی دونی باید چیکار کنی...دنیا شده بهت نشونه یا معجزه بده؟!...بگو برام 

+ به انرژی های مثبت احتیاج دارم؛فردا و فردا ها پر باشه از خوشی...ارزوهای خوب کنیم برای هم

+فردا روز کاری مهمیه...بشه اونچیزی که میخوام خدا 

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

هر آدمی تو زندگیش بار ها خرد شده و خواهد شد. 

برنده اونیه که تیکه هاشو برداره و از نو شروع کنه.

🤍🪴🤍

اینو اتفاقی تو کانال تلگرامی دیدم و یاد تو افتادم..

راست میگه، همه ی همه ی همممه ی آدما تو زندگیشون روزای سخت رو تجربه میکنن هر کس به یک نوعی.. اصلا این فلسفه ی زندگیه..

🌱  فإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا  🌱 به یادآر شبی را که با بغض و گریه سر کردی و هر ثانیه انگار جان می دادی و تصور میکردی که این شب، تمام نخواهد شد.اما صبح ، با تلنگر آفتاب بیدار شدی، رسوبات غم را از صورتت تکاندی نفس عمیقی کشیدی، ازجایت بلندشدی و ایستادی تا قـویتر از روزهای قبل، برای آرزوهایت، تلاش کنی .غصه ها همینقدر کـوتاهند و سختی ها همینقدر زودگذر .

خوده خدا میگه من شمارو در رنج آفریدم.. 

نمیگه زندگی رنج داره.. میگه پر از «رنج ها» ست.. 

یعنی همواره تا زنده ایم در رنج هستیم.. اما نه مطلق.. 

نمیگه به یکی رنج و سختی دادم به یکی ندادم.. میگه «انسان» رو در رنج آفریدم.. یعنی «همه»..

پس فکر نکن تا بو مشکلاتت تنهایی و خدا فراموشت کرده و بقیه سختی ندارن.. همممه دارن.. منتهی نوعشون فرق میکنه ولی برای همه سخته..

یکی قبلا سختی هاشو کشیده و خبر نداری، یکی هنوز رنج هاش پیش روش هستن و انفاق نیافتادن، پس اگه میبینی بقیه خوشن و تو ناراحتی بدون فقط این «حال» این لحظه ی تو و بقیه هست..

🌱  فإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا  🌱 به یادآر شبی را که با بغض و گریه سر کردی و هر ثانیه انگار جان می دادی و تصور میکردی که این شب، تمام نخواهد شد.اما صبح ، با تلنگر آفتاب بیدار شدی، رسوبات غم را از صورتت تکاندی نفس عمیقی کشیدی، ازجایت بلندشدی و ایستادی تا قـویتر از روزهای قبل، برای آرزوهایت، تلاش کنی .غصه ها همینقدر کـوتاهند و سختی ها همینقدر زودگذر .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همون خدا باز میگه بعد از سختی هاتون آسونیه..

یعنی خودش داره میگه زندگی بالا و پایین داره..

مثل موج دریا..

پس نه تو غم لحظاتموم باید نا امید بشیم و نه تو خوشی ها غافل..

این تلاطم همیشگی و اصلا اصله زندگیه..

مهم اینه که توی مسیر زندگی خودمون و خدا رو بشناسیم و به هدف خلقتمون پی ببریم

هدفت رو گم نکن..

همون خدا باز میگه بعد از سختی هاتون آسونیه.. یعنی خودش داره میگه زندگی بالا و پایین داره.. مثل&nbs ...

ولی من دیدم بعد از سختی،اسونی نیومد...

هدف...هدف..هدف...بهش فکر می کنم.

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

ولی من دیدم بعد از سختی،اسونی نیومد... هدف...هدف..هدف...بهش فکر می کنم.

مگه تا ته زندگی رو رفتی؟؟؟!!! 

هنوووووز زندگی پیشه روت هست عزیزم..

به خدا اعتماد کن..

دیدی بچه ای رو که داره با چیز خطرناک بازی میکنه اما مادره میاد با شدت اون وسیله رو ازش میگیره؟؟ بچه شروع میکنه به گریه، از خطری که تهدیدش میکرده بی اطلاعه.. دلش اون وسیله رو میخواد،از دست مادره هم عصبانی و ناراحت میشه.. اما مادره حاضره بچه ساعت ها گریه کنه ولی به خودش با چاقو یا برق یا آتیش و.. آسیب وارد نکنه.. چون میدونه قطططعا دردش بیشتر از یه گریه کردنه و احتمال خیلی زیاد مامانه میره براش یه اسباب بازی بی خطر میاره که هم دل بچه آروم بگیره هم ازش لذت ببره بدون اینکه آسیب ببینه 

(شاید خطر یا درد و رنجی بیشتر در انتظارت باشه که خدا ازش آگاهه و تو بی اطلاعی)

یا دیدی بچه ای رو که خیییلی گشنه هست و  یه تیکه نونی که یه گوشه افتاده رو برمیداره و شروع میکنه به خوردن، اما مامانه میاد ازش میگیره تا غذای گرم و خوشمزه ای که براش درست کرده رو با عشق بهش بده؟؟؟

(شاید خدا لذت بیشترو بزرگتری رو برات کنار گذاشته)

یه وقتایی هم پدر مادرا جلوی بچه های لجباز کم میارن و اون چیزی رو که بچه میخواد (اگر خطر جدی براشون نداشته باشه) بهشون میدن.. 

(شایدم خدا آخر سر چیزی که میخوای رو بهت بده) 😊

تو دلت نگو این دختره نفسش از جای گرم در میاد 

من دارم تو عشق معشوقم بال بال میزنم، اون چه میفهمه عشق چیه، درد و رنجش چیه و.. 

هیچی ازم نمیدونی پس اینطوری فکر نکن

یکی از دلایلی که منو پای تاپیک هات نگه داشت شباهات و تضادهای  داستان زندگی من با توعه با این فرق که شدت ماجرای من چندین برابر سنگین تر بوده..

میخوام بگم که میفهممت.. حرفام رو هم قلبا میزنم بلکه تو بدست آوردن آرامشت کمکت کنه..❤️

مگه تا ته زندگی رو رفتی؟؟؟!!!  هنوووووز زندگی پیشه روت هست عزیزم.. به خدا اعتماد کن.. دید ...

بچه لجباز رو خوب اومدی🤦🏻‍♀️😂

♥♥♥♥مرسی عزیزم...هر وقت خواستی ی نفر بشنوه اتت من هستم

بچه لجباز رو خوب اومدی🤦🏻‍♀️😂 ♥♥♥♥مرسی عزیزم...هر وقت خواستی ی نفر بشنوه اتت من هستم

🙏🏻🙏🏻😊😊😘😘❤️❤️

2825
2823
2791
2779
2792