2777
2789
عنوان

حلقه ازدواجم+عکس

1101 بازدید | 22 پست

سه سال پیش خریدم قیمتش حدود چهار تومن. سنگای بزرگش یاقوت سفیده کوچیکا برلیان. طلاشم طلای چهارده عیار. من اهل تجملات نیستم گفتم اینو بذارم برای کسایی که مثل خودمن. خودم تا وقت خرید این نمیدونستم یاقوت سفیدم داریم. سیاه نمیشه طلاست ولی از هجده عیار معمولی ارزون‌تره. 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

دوستاي خوبم ميشه پيج منم تو اينستا دنبال كنيد!؟ 🥺🙏🏻 منم يه دختر مستقلم كه دارم خرج خودم رو در ميارم @ballerina_beauti اينه ايديم 🥺 يه دونه لايك و كامنت هم برام خيلي ارزش داره به خاطر باگ هاي اينستا پيجم وحشتناك خوابيده :( يه لايكي كامنتي حمايتي❤️🥺فقط يه نگاه به پيجم بنداز اگه خوشت اومد بمون نرو 🥲❤️

ballerina_beauti

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبخت باشی مهربونم

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱