2777
2789

من دختر دومم یک سال و نیم هست هنوز نتونستیم مدیریت کنیم زندگیمون رو دعوامون زیاد میشه هر چقدر هم میخوایم همو درک کنیم آخرش زود رنجیمون نمیزاره من درک میکنم همسرم کار داره یه نفری داره تو این شرایط خرج خونه رو میاره ولی منم خستم دختر اولم کلاس دوم آموزش مجازی خودشم کمی ضعیفه نیاز توجه داره بچه دومم هم شدید بد قلق من هنوز اکثر شب ها بیخوابم خیلی خستم نیاز کمک دارم بعد همش دعوامون میشه نمیدونم تا این ها بزرگ شن زندگی ما پایدار می مونه یا نه اون دوست داره تو خونه تنها باشه منم همینطور نمیشه بیرون بردشون تازه خدا بهمون رحم کرده دختر کوچیکم تازه حالش خوب شده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم باز دختر بزرگترت ب حدی رسیده ک از پس خودش بربیاد من پسر بزرگم چهار سال هست پسر کوچیکم دو سال و سه ماهه هست خودمم شاغلم همه کارای خونه همه شستشو نظافت آشپزی خرید خابوندش داروهاشون مریضیشون همه چیشون با کنه تنها تازه حرف بزنم طلب کارم هست

26/3/1401 وزن86کیلوووو اره درست دیدی 86کیلو... هدف اول80🔓💪هدف دوم 75🔓💪هدف سوم 70🔒 کمکم کن بتونم 
عزیزم باز دختر بزرگترت ب حدی رسیده ک از پس خودش بربیاد من پسر بزرگم چهار سال هست پسر کوچیکم دو سال و ...

نه دخترم بیش فعالی داره تازه دو ساله صحبت کردن رو یاد گرفته مشکل تمرکز هم داره یکی حتما باید بالا سرش باشه سال پیش کار خودم کشید به قرص اعصاب از بس سخت بود منم اکثر کار خونه با خودمه ولی یه وقتی میخوام برای خودم بچه مدرسه خیلی سخته تو این شرایط نمیدونم بچه رو بگیرم یا سر کلاسش باشم تازه بعد باید به درس هاشم برسم کوچیکه هم اصلا اروم نیست یه سره گریه تا شب جفتشون هم حسود 

نه دخترم بیش فعالی داره تازه دو ساله صحبت کردن رو یاد گرفته مشکل تمرکز هم داره یکی حتما باید بالا سر ...

میدونم فک کن حالا شاغل بودی چ میشد من درک میکنم میفهمم چقدر سخته و طاقت فرسا ولی جز تحمل چاره ای نیست

26/3/1401 وزن86کیلوووو اره درست دیدی 86کیلو... هدف اول80🔓💪هدف دوم 75🔓💪هدف سوم 70🔒 کمکم کن بتونم 

دعوا نه ولی جفتمون اذیت شدیم  الانم ۵ سالس و ادامه داره اذیت هاش واس همینم  دیگه دوست نداریم بچه دومی  داشته باشیم و نخواهیم داشت..  مگه چقد قرار زندگی کنم ک همش با سختی باشه با همین یکی سرو کله بزنم کافیه .... شمام اگه میتونی کمک بگیر از خانواده ها و در نهایت تحمل صبرو حوصله خرج کردن

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...