2777
2789
عنوان

اعصابم خورده

50 بازدید | 7 پست

سلام شوهرم از صبح سر کار بود غروب منتظرش بودم که بیاد اومد گفت من میرم مکانیکی ماشینم ضد یخ بریزم بعد 3 ساعت اومد تلفنمو هم جواب نمیداد منم گفتم چرا برات مهم نیستیم چرا نمیای شام بخوریم چرا برای یدونه ضد یخ ریختن 3 ساعته رفتی گفت اصلا اونم نریختم . اومد گرفت خوابید اصلا جوابمو هم نداد شامم نخورد خیلی عصابم خورده میکنم اروم بشم؟؟معلوم نیس رفته کجا با دوستاش نشسته اصلا نمیدونم چشه از این اهمیت ندادناش بیزارم💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه داری 

نه ولی الان از دستش خیلب اعصابم خورده سه روزه قهریم خبلی دلم براش تنگ شده ولی نمیخوام روش زیاد شه میخوام بفهمه ازش ناراحتم ولی بخدا اون مقصره اخر سر منم مقصر شدم میگه تو مقصری کارای خودشو نمیبینه 

وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾

با بچه خیلی سخت. منم اینجوری شوهرم. تازه الان دوشبه خوابم نبرده. پاشده میگه خوبت نمی بره برو بیرون من بخوابم. عوض اینکه بگه چرا نمی خوابی.کاش موقع ازدواج کسی راهنمایی می کرد درست انتخاب کنم

با بچه خیلی سخت. منم اینجوری شوهرم. تازه الان دوشبه خوابم نبرده. پاشده میگه خوبت نمی بره برو بیرون م ...

عزیزم با این چیزا خودتو اذیت نکن من که با شناخت چن ساله بوده همینه مردا همشون همینن اگه تو نی نی سایت باشی میبنی شوهر همه یه اخلاق گند داره که زندگیشونو جهنم کرده 

عزیزم با این چیزا خودتو اذیت نکن من که با شناخت چن ساله بوده همینه مردا همشون همینن اگه تو نی نی سای ...

اره درست ميگي. ولي خوب براي همدردي و محبتش مهم كه خانوادگي تو اين قضيه مشكل دارند.

اره درست ميگي. ولي خوب براي همدردي و محبتش مهم كه خانوادگي تو اين قضيه مشكل دارند.

سعی کن خودت نشونش بدی بهش محبت کن که محبت کردنو یاد بگیره بشین باهاش حرف بزن انشالله که به اشتباهشون برسن