2777
2789
عنوان

بچه هاا کی تجربه درآمد توی خونه رو داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 21 پست
خونه بو نمیگیره؟؟؟تمیزکاریشون سخت نیست؟

ن خب زینتی نگه میدارم اتاق مخصوص دارم

کثیف کاریشم ن چندشم نمیشه

جیغ جیغوعه سایتم  اشتباه ماله یه شبه ، می خوام صدا اشتبامو دنیا بشنوه                                                           چرا قهرمان قصم خودم نباشم :)
والا من تیم خودم و دارم عزیزم ...چند تا دکتر و .... اما خب اگه کسی بخواد میتونه باهامون کار کنه به ع ...

مشاور فروش چیه و چجوریه عزیزم؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن خب زینتی نگه میدارم اتاق مخصوص دارم کثیف کاریشم ن چندشم نمیشه

درامد چطوره چقدره؟مشتری چطور پیدا میکنی؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚
درامد چطوره چقدره؟مشتری چطور پیدا میکنی؟

بستگی ب پرندت داره دگ

من اولش با مرغ عشق شرو کردم درامد ان چنانی نداش 

ولی خب منی ک مجردم و خونه بابام یه پول تو جیبی محسوب میشد

مشتریامم بستگی داره بخوای چق سود کنی 

من معمولا دیوار اگهی میزاشتم

بعضی وقتاعم میبردم پرنده فروشی با یه جفتی چیزی معاوضه میکردم

جیغ جیغوعه سایتم  اشتباه ماله یه شبه ، می خوام صدا اشتبامو دنیا بشنوه                                                           چرا قهرمان قصم خودم نباشم :)
بستگی ب پرندت داره دگ من اولش با مرغ عشق شرو کردم درامد ان چنانی نداش  ولی خب منی ک مجردم و خ ...

ممنونم عزیزم🌹🌹🌹🌹🌹

مشاور فروش چیه و چجوریه عزیزم؟

همین فروش داروگیاهیه دیگه عزیزم ...تبلیغ میکنی و مشتری میگیری و...حالا یااز طریق اینترنت یا بین دوست و اشنا بعد ما به شما قیمت کمتر میگیم شما هرچقدر خواستی میفروشی همین

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
همین فروش داروگیاهیه دیگه عزیزم ...تبلیغ میکنی و مشتری میگیری و...حالا یااز طریق اینترنت یا بین دوست ...

ممنونم عزیزم🌸🌸🌷🌷🌷