2777
2789
سلام برای اونایی که پری شدنشون با قرص دارو و امپول اینا هست داروی گیاهی دارم باز کننده قاعدگی و برای اونایی که درد دارن و یا رحمشون سرده یا خونریزی خیلی شدید یا خیلی کم دارن داروی تنظیم هورمون دارم عالیههههههههههههههههه همین طور پاکسازی کننده رحم که فوق العاده فوق العاده گرمه همین طور گرده نخل و داروی گرم مناسب برای تقویت اسپرم و تخمدان در خانم ها ووووو خیلی چیزهای دیگه
خداوندا برای هر چه بهتر بزرگ کردن فرزندانم به من آگاهی بده .
میتی جان میتونی یه توضیحی بدی درباره دارو من پلی کیستیکم الانم نزدیک 1 ساله لکه بینی دارم ینی خوی میشم با این دارو؟ کسی از بچه ها تا حالا نتیجه گرفته از این دارو؟
در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتی جان نیستی؟
در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
نرگس و ممهتا جون برای رفعه مشکل هردوتون قویا قویاااااا بهتون داروی تنظیم هورمون گیاهی رو پیشنهاد می دم داروی باز کردن قاعدگی برای کسانی هست که به طور معمولی پری نمیشن اما تنظیم هورمون به طور کامل درد و لکه بینی رو از بین می بره اگه همم لکه بینی و هم درد دارین که باید هر دو رو مصرف کنین
قیمتش چنده؟ بچه ها نتیجه گرفتن؟
داروی تنظیم هورمون (رفع درد کامل پری (تضمینی ) رفع لک بینی رفع خونریزی کم یا خیلی زیاد تنظیم هورمون های بدن رفع یبوست و ....) قیمتش 13500 با احتساب هزینه ی پست داروی باز کردن قاعدگی 10600 البته اگه سه تا دارو سفارش بدین یه اشانتیون می دم یعنی یه دارویی رو به عنوان اشانتیون براتون می فرستم توی امضام ادرس سایتم هست برین داروها رو ببینین اگه روی جزییات کلیک کنین یه لینک میاد که توش اطلاعات بیشتر ی هم هست